Ilie Botoș, fost secretar de stat în Ministerul de Interne, este audiat la DNA

de Mihai Diac , 19 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 11:52, 19 octombrie 2017
Ilie Botoș

Generalul magistrat în rezervă Ilie Botoș a fost audiat, joi, la DNA, în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină, în care este acuzat fostul ministru de Interne Gabriel Oprea.

La momentul morții polițistului, Ilie Botoș era secretar de stat în MAI, în subordinea ministrului Gabriel Oprea.

Botoș a precizat că a dat declarații la DNA în calitate de martor, fiind chemat la cererea avocaților.

Întrebat dacă miniștrii de Interne aveau dreptul legal la coloană oficială, Botoș a răspuns că "în funcție de situația operativă", miniștrii puteau beneficia de o asemenea escortă. 

Loading...

Comentarii

 • Costin Stefan

  21 octombrie 2017 16:11

  CATRE FORTELE DEMOCRATE DIN ROMANIA, daca exista, si cate exista. PUNCTUL 1. Eu am incredere totala in jurnalisti Sabin Orcan, Grigore Cartianu, Sabin Gherman, Catalin Prisacariu, Andreea Pora, in oameni politici Traian Basescu, Mihai Neamtu, Emil Boc,Theodor Paleologu, Eugen Tomac, Mona Musca, si ,,in altii Monica Macovei, Catalin Avramescu. PUNCTUL 2. Jurnalistii de incredere de la punctual 1, ajutandu-se reciproc, pot intocmi trei tabele ample si separateTj pt jurnalisti, Tp pt politicieni si Ta pt ,,si altii. Timp de 10-14 zile, jurnalistii inscrisi deja pe Tj, contacteaza telefonic cate doi jurnalisti de mare incredere din fiecare municipiu, pe care ii pune in tema si ii instruiesc, cum sa intocmeasca cele trei tabele Tj, Tp si Ta pt fiecare judet in parte. Punctul 3. Dupa o luna de la declansarea actiunii ,,PATRIA, intr-o zi de duminica, va avea loc o adunare pe tara, a tuturor ziaristilor patrioti inscrisi pe Tj. Intalnirea se va desfasura intr-o locatie fixata de comun acord. La italnirea respectiva se hotaraste infiintarea unui post de televiziune ,,PATRIA, a unui ziar cotidian ,,PATRIA si a unui partid politic ,,PATRIA, pe baza de actionariat voluntar si eventual cu sprijin din partea COMISIEI EUROPENE. Punctul 4. Partidul, ori Asociatia, sau Gruparea ,,PATRIA isi propune urmatorul ,,OBIECTIV ZERO sa uneasca toate formatiunile democrate in ,,ALIANTA NATIONALA DEMOCRATA si, la toate alegerile viitoare, sa inscriem pe locurile eligibile numai candidati patrioti si competenti, cum este, de exemplu, CATALIN AVRAMESCU. Personal, as vrea ca AND sa fie condusa la alegeri de catre Basescu. Si daca vom castiga alegerile, Basescu sa fie premier si Catalin Avramescu sa fie ministrul Justitiei.

  raspunde comentariului
 • DRAGNEA

  19 octombrie 2017 19:41

  PIERDUT -PROGRAMUL DE GUVERNARE- IL DECLARAM NUL.

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  19 octombrie 2017 16:33

  BANDITII SI-AU PROPUS dinainte de alegerile parlamentare, sa elimine trinomul COLDEA -KOVESI - IOHANNIS. si , dupa alegeri, nu au incetat o clipa lupta pentru atingerea obiectivului zero - SA PUNA STAPANIRE PE JUSTITIE -printr-o lovitura de stat- in continua desfasurare, care trebuie sa o incheie o data cu ocuparea tuturor institutiilor fundamentale de catre PSD.

  raspunde comentariului
 • JUSTITIABILUL

  19 octombrie 2017 16:28

  SUNTETI NISTE ********.............................

  raspunde comentariului
 • JUSTITIABILUL

  19 octombrie 2017 16:25
 • Tepus

  19 octombrie 2017 14:44

  ESTE DE ACTUALITATE INCA CHEMAREA LUI GEORGE COSBUC. SA NU DEA DUMNEZEU CEL SFANT, !! SA VREM S-AJUNGEM IN MORMANT. !! SA NI-I ALEGEM PE MISEI !! SI SA MURIM DE GAT CU EI.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design