14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. Nepotul regelui Mihai se însoară. Cine este tânăra care i-a câștigat...

FOTO. Nepotul regelui Mihai se însoară. Cine este tânăra care i-a câștigat inima prințului Nicholas De Roumanie Medforth-Mills. Reacția Casei Regale

UPDATE 12.30: Biroul de Presă al Regelui Mihai a anunţat, luni, că Majestatea Sa a luat act de intenţia lui Nicolae Medforth-Mills de a se căsători, precizând că decizia de a retrage titlul de principe al României şi cea de scoatere din linia de succesiune rămân neschimbate.

"Majestatea Sa Regele Mihai I şi Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoştinţă despre intenţia fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători. Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire şi pace sufletească, precum şi puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menţionat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României şi calificativul de Alteţă Regală, precum şi decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia", se arată într-un comunicat de presă al Biroului de Presă al Majestăţii Regelui Mihai.

 

 

Știre inițială

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, a anunțat, pe pagina sa oficială de Facebook, că se va însura. Cea care i-a câștigat inima prințului este Alina Maria Binder, în vârstă de 29 de ani. Căsătoria a primit și acceptul Regelui Mihai, susține fostul principe, printr-un comunicat oficial, publicat tot pe pagina sa de Facebook.

Nepotul Regelui Mihai a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în urmă cu o lună, în timpul vacanţei petrecute împreună în Cornwall. Inelul de logodna este datat 29 iulie 2017, a dezvăluit Nicolae Medforth-Mills pentru postul naţional de televiziune.

”Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.

Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare”, a declarat Nicholas Medforth-Mills.

 

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă