22.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăGDPRSistemele de automatizari porti ne conduc spre viitor

Sistemele de automatizari porti ne conduc spre viitor

Vremurile schimbatoare in care traim ne ofera multiple posibilitati de evolutie. Avansul tehnologic din jurul nostru ne ofera in fiecare an produse noi si putem sa ne imaginam destul de usor in ce directie ne indreptam. Ne-am format deja o idee despre ce ne dorim si incotro ne vom indrepta in urmatorii 10 ani. Asta este viziunea noastra din prezent. Am analizat cu atentie tendintele si avansul produselor si serviciilor din ultimii 10 ani si am aflat dorintele omului.

Omul din ziua de azi isi doreste sa aiba o viata si mai usoara ca in trecut. Am dezvoltat roboti care au preluat din atributiile oamenilor si in unele cazuri au inlocuit complet unele locuri de munca. Momentan este vorba de o sarcina usoara, insa in viitorul apropiat s-ar putea sa vedem roboti care vor inlocui ospatarii, bucatarii, casierii si poate chiar doctorii.

In cazul automartizarilor de porti si garaje lucrurile nu sunt cu mult mai diferite. Un sistem de automatizare este un fel de robot care inlocuieste o actiune pe care in mod normal ar trebui sa o execute o persoana. Acestea au fost create cu scopul de a ne oferi un grad de confort mai ridicat. Erau meserii nu prea placute si prost platite ce au fost eliminate de sistemele de automatizari, iar in prezent acestea sunt vazute ca sisteme de siguranta (o parte din ele).

Sistemele automatizate de porti si garaje din prezent sunt idei menite sa ne faca viata mai usoara, iar in acelasi timp sa ne ofere si un grad de siguranta. Automatizarile au devenit mai accesibile si din ce in ce mai atragatoare pentru persoanele obisnuite care isi dorescs mai mult confort in viata lor.

Un sistem automatizat foarte popular este garajul.  Indiferent ca locuiti la bloc sau la curte si aveti un garaj pentru masina, cel mai probabil ca acesta sa aiba o usa cu deschidere manuala. Acest lucru inseamna ca de fiecare data trebuie sa deschizi usa cand bagi masina, iar mai apoi o inchizi dupa ce ai parcat. Acest proces se repeta si cand scoti masina din garaj.

Tot acest proces s-ar putea simplifica cu un sistem automatizat. Usa garajului se poate modifica astfel incat sa devina automata si sa se deschida imediat la prezenta masinii dvs. De asemenea se poate accesa de la o telecomanda fara sa mai fie nevoie sa coborati din vehicul de fiecare data cand doriti sa o accesati.  Magazinul online cu automatizari porti – SKUT.ro –  va pune la dispozitie suport tehnic  in alegerea produsului potrivit, gama variata de produse si transport gratuit.

Un alt exemplu foarte util pentru care exista o cerere foarte mare este sistemul de acces in locuinta. Desi nu este ceva revolutionar, aceste sisteme au fost foarte scumpe pana in prezent. Disponibilitatea lor la un pret mai accesibil a facut ca cererea pentru astfel de produse sa creasca foarte mult in ultimii ani.

Un exemplu foarte bun legat de sistemele de automatizari  este accesul mult mai rapid in locuinta. In momentul in care ajungeti cu masina in fata intrarii nu trebuie sa va mai dati jos pentru a deschide portile. Acestea se vor deschide automat direct din masina utilizand telecomanda speciala.

Aceste sisteme ce ne permit accesul mai rapid si ne asigura un confort mai ridicat pe termen lung. Sunt sisteme sigure ce vor evolua foarte mult in viitorul apropiat si care vor ocupa si alte domenii mult mai sofisticate. 

Cele mai citite

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă