14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSe poartă mixul între stilul elegant și smart casual

Se poartă mixul între stilul elegant și smart casual

Câteva tendinţe se menţin în zona de fashion, mixul de stiluri, liniile naturale şi inspiraţia retro fiind dintre cele mai importante. În sezonul cald, rochiile devin piesele centrale în garderoba doamnelor și domnișoarelor iar în consecinţă Giorgal și Noi9.ro propun pentru această primăvară un mix de stiluri între cel elegant și feminin și cel smart casual.

Piesele propuse  păstrează liniile naturale și finisajele curate, acestea fiind puse în valoare prin adăugarea de pliuri adânci, suprapuneri de materiale, volane și croiuri geometrice.  La acestea se adaugă rochii cu o croială retro, inspirația traversând moda anilor ‘50 și ’60. Cele inspirate din anii ’50 sunt realizate cu o croială tip cloș, unde pliurile adânci ale rochiilor creează un volum deosebit în partea inferioară, iar partea superioară este mulată. Acest tip de croială cloș definește talia într-un mod feminin și elegant și creează un efect care va atrage toate privirile. Rochiile tip cloș sunt versatile, putând fi purtate atât într-un cadru elegant, cât și într-unul casual.

În contrast vin modelele de rochii midi inspirate de anii ‘60, care au o croială tip creion. Linia tip creion a rochiilor definește și pune în evidență silueta, creând imaginea de clepsidră mult dorită de către doamne și domnișoare.

Rochiile sunt realizate din texturi rafinate precum bumbac, satin sau voal. Aceste texturi oferă un aer prețios pieselor vestimentare. Volumul croielilor inspirat de anii ‘50, în contrast cu rochiile care definesc silueta inspirate de anii ‘60, creează o colecție de primăvară deosebită, versatilă și ideală pentru sezonul cald.

Din punct de vedere chromatic a fost aleasă o paletă de culori diversificată, pornind de la nuanțe puternice de albastru aprins, la nuanțe neutre precum crem, rose pudră, negru și jocuri de culori așezate sub formă de printuri florale sau geometrice.

Suprapuneri cu tricotaje voluminoase

Pentru primăvara aceasta Noi9.ro propune deasemenea cardigane tricotate realizate cu volume deosebite, care oferă un aer extrem de chic, relaxat și actual ținutelor. Fie că sunt purtate alături de rochii sau pantaloni, aceste modele de cardigante sunt foarte comode și ușor de asortat oricărei ținute. Texturile din care sunt tricotate sunt delicate cu pielea. Nuanțele cardiganelor sunt ideale pentru primăvară: roz pudră, gri sau naturale precum verde smarald.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă