13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialModigliani - Un restaurant autentic italian in centrul Capitalei

Modigliani – Un restaurant autentic italian in centrul Capitalei

Restaurantul Modigliani, de la parterul Hotelului InterContinental, are toate ingredientele unui restaurant italian autentic: delicii culinare preparate după reţete italiene, cu ingrediente originale, insotite de vinuri din  podgorii italiene renumite.

Decorul clasic si atmosfera creata de acordurile live de pian, lumina difuza si reproducerile dupa picturile celebrului Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seara romantica, dar si pentru o cina de afaceri, cu o autentica savoare italiană.

Certificat “Ospitalità Italiana si "Academia della Cucina Italiana" pentru originalitatea italiana pe care o promoveaza si recomandat de celebrul TripAdvisor ca unul dintre cele mai bune restaurante italiene din Bucuresti, Restaurantul Modigliani isi respecta renumele si ofera oaspetilor un meniu reprezentativ pentru bucataria italiana premium. Nu lipsesc antipasti precum tapenade, melanzana alla parmigiano si celebrele branzeturi si mezeluri italienesti mozarella, Burrata, Bresaola, Grana Padano sau sunca de Parma, dar si paste si feluri principale recomandate de Executive Chef Cristian Marino precum Filetto Rossini, ton in crusta de ierburi, muschiulet de porc invelit in sunca de Parma. Si deserturile respecta specificul italian. Panna cotta, tiramisu, mousse de mascarpone si menta, tarta cu ricotta apar la masa frumos prezentate de catre ospatari, ca un moment special in cadrul cinei, pe care nu vi-l veti putea refuza.

In fiecare seara, la Modigliani puteti asculta melodii interpretate live la pian, iar joia, sunteti invitati la o cina pe ritmuri de jazz si cafe concert, in compania trupei Zlat Band. Tot joia, bucatarul italian Cristian Marino pregateste gnocchi cu trufe spre a oferi clientilor o particica din traditia "Givedi Gnocchi", o traditie de secole a italienilor care pregatesc gnocchi in casa in fiecare joi, pentru ca apoi sa ia cina impreuna cu familia.

Asadar, dupa o zi agitata la birou sau intr-o seara de weekend ori cu orice ocazie speciala, sunteti asteptati sa rezervati o masa in elegantul restaurant din centrul Capitalei.

Ce primiti din partea casei la Modigliani:

Intampinare cu tapenade

Un pahar de vin din partea casei

Tortul aniversar pentru invitati daca va sarbatoriti ziua de nastere

Date despre restaurant

Deschis zilnic pentru cina

Program: 18.00 – 23.30

Rezervari: 0799 994 995 sau online pe www.restaurantmodigliani.com

Facebook: www.facebook.com/ModiglianiRestaurant

Mai multe imagini cu 

Cele mai citite

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă