20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialMagazinele ARKKA Home Lovers au împlinit un an! (P)

Magazinele ARKKA Home Lovers au împlinit un an! (P)

Joi, 9 noiembrie, Arkka Home Lovers a sărbătorit în magazinul din Bucureşti, aflat în Băneasa Shopping City – aripa Feeria, un an plin de reuşite, cu decoraţiuni şi cadouri minunate.

Arkka Home Lovers este o poveste! O poveste ce a început să fie scrisă acum un an, în Bucureşti, de o echipă tânără şi ambiţioasă, iubitoare de frumos. O echipă ce vrea ca zilnic să te REîndrăgosteşti de casa ta!

Zi de zi, preocuparea principală a echipei Arkka Home Lovers a fost, este şi va fi să ofere decoraţiuni şi accesorii celor care îşi doresc să se bucure de un cămin cald, confortabil, ce poartă o puternică tuşă personală, oamenilor pasionaţi de designul de interior, dar şi cu un simţ practic bine definit.

Pentru a-ţi transforma casa în căminul mult visat, Arkka Home Lovers îţi pune la dispoziţie tot ce ai nevoie în materie de home & deco: de la piese de mobilier, accesorii şi decoraţiuni cu un design special, în pas cu ultimele tendinţe, până la o gamă variată de cadouri, produse de îngrijire şi cosmetice, toate având furnizori cu un renume internaţional: Inart – Grecia, JJA – Franţa, Item – Spania, Baylis & Harding – Anglia.

Inart este un brand grecesc, prezent încă din anul 1985 atât pe piaţa elenă, cât şi în alte 30 de ţări, a cărui filozofie are la bază respectul faţă de clienţi. În magazinele Arkka Home Lovers găseşti mai multe game de produse concepute de acest furnizor (în stil scandinav, romantic şi country), al căror design versatil te ajută să creezi amenajări funcţionale şi cu multă personalitate.

JJA, un brand din Franţa cu peste 40 de ani de experienţă, apreciat şi recunoscut de marii retaileri, are ca valori principale calitatea, respectul faţă de clienţi şi diversitatea.

Item a fost fondat în Castellbisbal (Barcelona), în 1986, fiind o companie lider în sectorul import-export pentru articole de cadouri şi home & deco. Experienţa, profesionalismul la cel mai înalt nivel, diversitatea (20.000 de produse, dintre care peste 12.000 de noutăţi anual) şi promovarea celor mai noi tendinţe definesc cel mai bine acest furnizor. 

Baylis & Harding este un brand cu tradiţie în Anglia, ce comercializează cosmetice de lux, la preţuri accesibile. Indiferent că sunt destinate doamnelor, domnilor sau copiilor, produsele Baylis & Harding se remarcă prin designul atrăgător, elegant şi rafinat, şi prin experienţa la superlativ pe care o oferă atunci când sunt folosite.

A trecut un an de când magazinele Arkka Home Lovers îşi încântă clienţii cu decoraţiuni originale, îi îmbie cu lumânări parfumate, dar şi colorate, îi delectează cu textile cozy pentru casă, îi “ajută” în bucătărie, îi distrează cu cele mai simpatice jocuri, le sunt alături atunci când aleg cadourile perfecte pentru cei dragi!

Acum, povestea Arkka Home Lovers numără două magazine, în Bucureşti şi Iaşi, şi o echipă de peste 20 de oameni frumoşi, plini de entuziasm.

“Arkka Home Lovers este proiectul nostru de suflet, în care am investit toată pasiunea şi despre care credem cu tărie că va fi reperul magazinelor de acest tip din România. Acum un an deschideam cu emoții primul magazin în zona Băneasa. Azi celebrăm primul an cu aceeaşi emoție, dar, cel mai important, cu aceiași colegi minunați! Ne mândrim cu echipele noastre din București şi Iași, de aceea dorim să vă arătăm zilnic ce frumoși şi uniți suntem și câte lucruri frumoase mai avem de realizat împreună!”

Pentru a încununa un an plin de reuşite, cu decoraţiuni şi cadouri minunate, joi, 9 noiembrie, în magazinul Arkka Home Lovers din Bucureşti, aflat în Băneasa Shopping City – aripa Feeria, a avut loc o adevărată sărbătoare.

Vedete au fost clienţii! Aceştia s-au bucurat de concursuri şi tombole cu premii din belşug, de surprize la tot pasul, de multe zâmbete şi voie bună.

Specialiştii în domeniu au oferit sfaturi practice de design interior şi home & deco. Au vorbit despre stilurile de decorare, despre combinarea culorilor în designul interior, decoraţiunile-vedetă ale sezonului, culorile care vor fi în trend în 2018, despre cum să duci la bun sfârşit un proiect de DIY, dar şi despre cât de curajos şi creativ poţi fi în decorarea casei tale. De asemenea, aceştia le-au stat la dispoziţie clienţilor pentru orice şi-au dorit să afle din domeniul amenajărilor interioare.

Sute de clienţi, colaboratori, designeri, bloggeri recunoscuţi şi reprezentanţi media s-au distrat în cadrul acestui eveniment aniversar cu totul original.

Vă aşteptăm în magazinele Arkka Home Lovers să experimentaţi frumosul şi să oferiţi spaţiului personal o nouă stare, de relaxare!

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...
Ultima oră
Pe aceeași temă