15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăEconomieTeava neagra zincata rotunda – Oferta lot tevi Depozitul De Schele SRL

Teava neagra zincata rotunda – Oferta lot tevi Depozitul De Schele SRL

Lot de teava neagra / zincata rotunda poate fi regasit in stocul Depozitul de Schele SRL, acum si depozit de tevi sudate pentru instalatii.

 

Depozitul De Schele SRL – Vanzare teava neagra zincata rotunda

Un business complet ce ofera posiblitatea de a inchiria / cumpara schele metalice pentru constructii, acum Depozitul de Schele pune la dispozitie un lot personalizat de teava neagra / zincata rotunda printr-un sistem de ofertare conform necesitatilor tale.

 

Despre teava neagra / zincata rotunda – Depozitul De Schele SRL

Teava neagra / zincata rotunda este destinata pentru crearea retelelor de transport a apei calde sau reci, in cadrul instalatiilor de incalzire si transport a agentului termic unde presiunea maxima este de 50 bar.

Acestea mai pot fi utilizate in sisteme de aer conditionat, instalatii pentru gaz, instalatii tehnologice sau chiar stingatoare de incendiu.

 

Teava zincata rotunda sudata – Caracteristici si proprietati

Realizata printr-un sistem de aplicare a unui strat de zinc, galvanizata la cald pe interior si exteriorul acesteia, teava zincata rotunda prezinta caracteristici de calitate ale materialului EN10255 – S195T.

Teava zincata rotunda incadrata in standardele de productie EN10255, oferita de catre Depozitul de Schele SRL cuprinde seria grea, seria media si seria usoara in doua variante de productie, respectiv: Light 1 si Light 2 .

Cu o protectie avansata obtinuta printr-un proces de galvanizare, conform standardelor EN10240 si ENISO1461, lotul de teava zincata rotunda este marcat CE si indeplineste standarde de calitate europene, in reala conformitate cu domeniile de utilizare ale acestora.

  

Teava neagra rotunda – Caracteristici si proprietati

Precum cele de mai sus, lotul de teava  neagra rotunda oferit de catre Depozitul De Schele SRL se incadreaza in standarde de productie garantate EN10255 pentru seria grea, medie dar si usoara cu indicele Light 1 si Light 2.

Avand certificate de calitate MTC in conformitate ch EN10204 3.1 / EN10204 2.1 sau 2.2 emise de catre TUV Nord, DVGW dar si alte institutii de testare a calitatii lotului, lotul de teava neagra rotunda se poate aplica in siguranta dovedita in cadrul proiectelor de instalatii cu o presiune de maximum 50 bar.

 

Teava neagra rotunda – Dimensiuni

Avand dimensiuni standard, cuprinse intre: 21,3mm (1/2 toli); 26,9mm (3/4 toli); 33,7mm (1 tol); 42,4mm (1 ¼ toil); 48,3mm (1 ½ toli), 60,3 mm (2 toli); 76,1mm (2 ½ toli); 88,9 mm (3 toli); 114,3mm (4 toli); 139,7mm (5 toli); 165,1 mm (6 toli) cu o lungime standard de 6m lotul de teava neagra oferit de catre Depozitul de Schele SRL poate fi creat la cerere si cu alte dimensiuni.

 

Teava neagra / zincata rotunda – Testate tehnologic

 Lotul de teava neagra / zincata rotunda a fost supus testelor de:

–        rezistenta la presiune de 50 bar

–        eddy current test

–        testul de indoire

–        analiza chimica

–        testul cu ultrasunete pe cordonul de sudura

–        testul de rezistenta pe corpul tevii

 

Contact depozit teava neagra / zincata rotunda

Obtine oferta de pret personalizata pentru teava zincata / teava neagra rotunda, conform necesitatilor tale, fa-ne o vizita online si completeaza formularul de ofertare.

Suna la +40 735 211 091 sau fa-ne o vizita la adresa Strada Inovatorilor 38 pentru detalii suplimentare.

Cele mai citite

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...
Ultima oră
Pe aceeași temă