5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieSpeeDelight – cel mai nou Panini Grill produs de Electrolux Professional (P)

SpeeDelight – cel mai nou Panini Grill produs de Electrolux Professional (P)

Acest echipament este realizat cu prima si singura combinatie dintre trei tehnologii de gatire, una directa: plitele si doua indirecte: infrarosu si microunde.

Tehnologia Triple Play (unica in industrie)  a acestui  echipament  asigura prepararea unor gustari crocante la exterior  si perfect gatite la interior. In interiorul echipamentului se creeaza presiunea necesara coacerii perfecte a gustarilor.

SpeeDelight asigura:

·       o gatire rapida – datorata faptului ca suprafetele de contact si sistemul cu infrarosu pot atinge temperaturi  cuprinse intre 100-250oC;

·       o gatire perfecta – desi in interiorul aparatului exista o temperatura cuprinsa intre 100-250oC, in interiorul sandwich-ului temperature poate atinge maxim 60oC. Astfel, sandwich-urile sau gustarile nu sunt supragatite;

·       siguranta operatorului – capacul se ridica automat atunci cand gustarea e gata;

·       reducerea costurilor – atat prin consumul redus de energie cat si prin evitarea pierderilor rezultate din supragatire.

De asemenea, SpeeDelight este usor de utilizat avand un sistem de deschidere simplu si un ecran electronic intuitiv. Pentru acest echipament nu este necesara o hota. Suprafetele de contact ale acestui Panini Grill nu lipesc si se curata foarte usor.

SpeeDelight este utilizat, in Romania, in diferite lanturi de retail sau cafenele, dar el mai poate fi folosit si in benzinarii, pub-uri si baruri, restaurante cu servire rapida sau in aeroporturi.

Cu ajutorul SpeeDelight se pot pregati:
 SANDWICH BREAKFAST

Tipul de paine: Toast

Ingrediente: Ou fiert sau omleta, sunca, branza Cheddar, maioneza

Timp de gatire: 60 sec

Intr-o ora se pot servi: intre  50 si  55 de sandwich-uri
 
 PIZZA CU CIUPERCI SI BRANZA DE CAPRA

Ingrediente: blat pizza, mozzarella, branza de capra, ciuperci

Timp de gatire: 90 sec

Intr-o ora se pot servi: intre  35 si 40 felii de pizza

SANDWICH CU FRIPTURA BLACK ANGUS

Tipul de paine: Bagheta

Ingrediente: Friptura de vita Black Angus, ceapa caramelizata, ardei verde, branza Provolone

Timp de gatire: 60 sec

Intr-o ora se pot servi: intre  50 si  55 de sandwich-uri

LIPIE CU HUMMUS SI LEGUME

Tipul de paine: Lipie

Ingrediente: hummus, spanac,ardei rosu, ceapa rosie, bucati de avocado

Timp de gatire: 40 sec

Intr-o ora se pot servi: intre 70 si  75 de sandwich-uri

*Retetele sunt cu titlu de prezentare si reprezinta o mica parte din cele pe care le puteti realiza cu ajutorul SpeeDelight.

 

Fie ca vorbim de sandwich-uri, quesadilla, pizza sau alte tipuri de gustari rapide ce necesita incalzire sau o coacere usoara, SpeeDelight face cu siguranta fata provocarilor, asigurand flexibilitate ridicata in bucatarie, o servire rapida a clientilor si mai multi clienti multumiti care vor reveni.

Pentru mai multe detalii legate de SpeeDelight, puteti accesa site-ul  www.sdsgroup.ro, sau puteti contacta compania SDS Group telefonic, la numarul  021 311 88 09 sau la 0734 667 272 si pe e-mail la adresa office@sdsgroup.ro .

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă