16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăAlegeri 2016Cadou de nuntă 47.000 de euro pentru un funcţionar al Primăriei Capitalei

Cadou de nuntă 47.000 de euro pentru un funcţionar al Primăriei Capitalei

Directorul executiv al Direcţiei de Investiţii din Primăria Capitalei, Bogdan Şoşoacă, scrie în declaraţia de avere că a primit la nuntă 47.000 de euro, menţiunea sa fiind singura de acest fel făcută de un funcţionar al municipalităţii bucureştene, potrivit NewsIn.

Şoşoacă nu precizeză în declaraţia de avere dacă darul de nuntă a fost sau nu impozitat.

Directorul de Investiţii din Primăria Capitalei mai are o casă de 389 mp în Bucureşti, construită în regie proprie în 2006 şi un autoturism Audi A6, obţinut tot în 2006.

Sumele din conturile bancare ale lui Şoşoacă sunt relativ mici. El are 2.700 de euro şi 12.500 de lei la BCR.

Datoriile lui către bănci sunt 65.000 de dolari luaţi în 2004 la achiziţionarea 551 mp de teren în Bucureşti şi 103.714 de dolari, care i-au trebuit pentru construirea casei. Creditele au termen de plată final 2029.

Şoşoacă a câştigat 58.780 de lei în 2009 de la Primărie, iar soţia a primit, tot în 2009, 10.000 de euro pentru închirierea unui apartament deţinut în Moscova.

La începutul mandatului de primar general al lui Sorin Oprescu, au existat zvonuri privind schimbarea din funcţie a lui Şoşoacă, însă, în cele din urmă, acesta a rămas director.

Presa a mai relatat despre el că ar fi văr cu fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), Cătălin Harnagea.

Cele mai citite

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă