10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăProzac, medicamentul-minune anti-recensiune

Prozac, medicamentul-minune anti-recensiune

Daca vanzarile la mai toate marfurile au de suferit in vreme de recesiune, nu acelasi lucru se poate spune despre Prozac, folosit in tratarea depresiei. Numai in Marea Britanie, grav atinsa de recesiune, medicii au scris, anul trecut, 2,1 milioane de retete in care Prozacul era mentionat, relateaza publicatia Daily Mirror, citata de ziare.com.

Statisticile arata ca, in ultimii cinci ani, vanzarile la acest medicament au crescut cu 24%, inca de cand primele semne ce prefigurau criza se aratau. Din pacate pentru cei care spera ca vor scapa de depresie cu Prozac, vestile nu sunt prea bune. Medicamentul anihileaza doar efectele temporare ale "crizei", nefiind deloc o solutie de lunga durata, asa cum se anunta recesiunea.

Potrivit unui purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii din regat, "Anglia a devenit o adevarata natiune Prozac". Statisticile arata ca, intr-adevar, cei mai multi consumatori de Prozac se afla in nordul Angliei, unde si nivelul somajului este mai mare.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă