Mihai Tudose: Taxa de solidaritate nu se introduce deocamdată; simulările înțeleg că nu au ieșit foarte fericite

de Mihai Diac , 11 iulie 2017 - stire actualizata la ora 22:57, 11 iulie 2017
Foto: Arhivă

Premierul Mihai Tudose a afirmat marți seară, după discuțiile avute cu oficialii de la Bruxelles, că, deocamdată, taxa de solidaritate nu mai este avută în vedere spre implementare în România, în contextul în care simulările realizate de instituțiile specializate nu au ieșit "foarte fericite".

"Nu, nicio altă taxă, pe nimic. Nici pe solidaritate, deocamdată, fiindcă și acolo simulările înțeleg că nu au ieșit foarte fericite. Și atunci facem ca pe vechiul principiu: decât să omor un nevinovat, mai bine mă abțin", a declarat Mihai Tudose pentru postul Antena 3.

Loading...

Comentarii

 • vasile

  12 iulie 2017 5:30

  Rectificare....banii ...sunt

  raspunde comentariului
 • vasile

  12 iulie 2017 5:29

  Păi taxa de solidaritate există de multă vreme. Ce altceva înseamnă ajutorul social dat unor leneși care nu vor să muncească ? Banii aceia nu cad din cer, e din impozitul și taxele pe care le plătesc cei care muncesc.

  raspunde comentariului
 • Sugestie

  12 iulie 2017 3:23

  In loc de stupida analiza saptamanala facuta de Dragnea guvernului, este mai eficient ca premierul sa mearga tot saptamanal, la Bruxelles. In felul acesta renunta pe rand la tampeniile din maretul program de guvernare. Deocamdata a renuntat la trei - la taxa de solidaritate, la impozitul pe cifra de afaceri si la modificari ale Codului Penal fara consultarea societatii civile. Suntem cu ochii pe voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  raspunde comentariului
 • Marconi

  11 iulie 2017 23:55

  Ce taxa de solidaritate vrei ma comunist infect , se ajunge iar la CAP ?? Comunistii asta au facut , au luat jegurile care spargeau seminte pe sant aia care nu munceau au ajuns sefii , iar cei cu carte ,muncitori cei care doreau puteau si aveau cum sa ajute tara au ajuns la canal . Tot o taxa de solidaritate sa numit si asta rechizitionarea averilor celor care au muncit si impartrirea acestor averi leprelor care nu munceau . PSD partidul rus fericire ne-au adus

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design