Liviu Dragnea, manipulat la votarea legii dării în plată. Ce modificări vrea liderul PSD

de Carla Popa , 14 februarie 2016 - stire actualizata la ora 21:38, 14 februarie 2016
Liviu Dragnea, manipulat la votarea legii dării în plată. Ce modificări vrea liderul PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că a fost 'manipulat' când a votat legea dării în plată în forma iniţială şi a adăugat că PSD va susţine modificarea acestuia pentru ca beneficiari să fie numai persoanele care şi-au făcut 'o casă pentru a locui în ea'. 

"Eu am fost manipulat, la rândul meu, când am votat legea (n.r.- legea dării în plată) în forma iniţială. Văzând şi eu ca şi alţi cetăţeni reacţiile pe marginea acelei legi, punctul nostru de vedere este foarte clar la partid, vom susţine legea într-o formă care să îi aibă ca obiectiv pe cei despre care nouă ni s-a spus atunci când s-a prezentat legea, şi anume pe cei care şi-au făcut o casă ca persoană fizică, o casă pentru a locui în ea, nu pe cei care au făcut construcţii de locuinţe ca o afacere sau dezvoltatori imobiliari", a spus Dragnea duminică la B1 TV, potrivit Agerpres

El a adăugat că proiectul de lege se poate modifica în acest sens, iar PSD va susţine acest lucru. Proiectul legii dării în plată se află la comisiile de specialitate de la Senat, după ce preşedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea lui.

Comentarii

 • clencix

  18 februarie 2016 21:29

  Unde-i lege nu-i tocmeala. Cine a semnat de bunavoie ca prostul, ca persoana particulara, un contract cu o banca, persoana juridica, s-a angajat sa-l respecte, ca si banca. El a pariat pe valuta ieftina atunci si a pierdut ca valuta aia s-a scumpit acum. Castigul din joc si nu din lucrare nu aduce niciun castig in societate, toti pierd in afara celui care face jocurile. Cine risca trebuie sa stie ca mai mult pierde. Si nu trebuie sa arunce pierderea pe altii ce a riscat el cu nesabuire ca sa castige. Altadata, el si ceilalti, sa bage la cap si sa aiba grija ce semneaza si sa posede raspunderea de a respecta cuvantul dat, ceea ce se cam uita ca oameni normali intr-o tara normala trebuie sa respecte. Iertarea prostului pentru greseala facuta inseamna promovarea prostiei si dezavantajarea celor cinstiti si prevazatori, care vor fi nemultumiti si vor considera ca sunt intr-o tara in care nu mai merita sa stea. Prostii vor ramane stapani intr-o tara saraca si necinstita, plina de prosti la fel, idealul comunismului in floare in toate tarile sarace.

  raspunde comentariului
 • anton

  15 februarie 2016 11:01

  DAR TU,MAFIOT,MARELE CORUPT CIT VEI MAI MANIPULA ACEST POPOR CARE LA-TI SARACIT IN ACESTI 26 ANI.ASTA A FOSR SCOALA VOASTRA ,MULTI CU STEFAN GHEORGHIU,SCOALA SECURISTO-COMUNISTA,DE SARACIRE A POPORULUI SA-L PUTETI CONDUCE SI PROSTII CA VOI SA VA VEDETI DE INTERESELE VOASTRE MAFIOTE. CIND VEI RASPUNDE IN FATA NATIUNII PENTRU HOTIILE VOASTRE,PENTRU BOGATIILE ILICITE FURATE DE LA NOI CETATENII SI AU AJUNSIN MANA VOASTRA,A CORUPTILOR PSD,UNPER,ALDE etc. CHIAR NU MAI AVETI RATIUNE,ASTA DE TIMPITI NE CREDETI.VOI TREBUIE JUDECTI IN FATA NATIUNI SI CONDAMNATI PE VIATA PENTRU CEEA CE ATI FACUT POPORULUI IN ACESTI 26 ANI.SPERAM CA V-A VENI ZIUA ACEEA.

  raspunde comentariului
 • Defaimatii lui Dragnea

  14 februarie 2016 22:42

  Este obligatoriu concedierea parlamentarilor penali pentru a evita manipularea si votul emotional.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design