16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Breviar

Blue Air va zbura la Madrid

Blue Air va introduce, in luna noiembrie, o noua destinatie in programul sau, capitala Spaniei, biletele pentru cursa de Madrid fiind puse in vanzare de miercuri, se arata intr-un comunicat al companiei de transport aerian. Blue Air va zbura la Madrid (Aeroportul Barajas) si retur in fiecare zi de miercuri si sambata, cu plecare de pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa “Aurel Vlaicu”. Madrid este a doua capitala europeana inclusa in programul de zboruri al Blue Air, dupa Roma. Primul operator cu tarife reduse cu capital romanesc are curse si spre Milano (Bergamo), Lyon, Maastricht, Barcelona (Reus) si Istanbul.

Vacanta in Insula Evia

Oferta din aceasta vara a agentiei Aerotravel include si vacante in Insula Evia din Grecia la pretul de 205 euro. Tariful include sapte nopti cazare, fara masa; transport dus-intors cu avionul; transfer aeroport-hotel-aeroport; asistenta turistica. Nu sunt incluse taxe (45 euro); asigurarea medicala obligatorie; asigurarea storno (2% din valoarea pachetului de servicii). Apartamentele se afla in localitatea Sfantul Gheorghe din Insula Evia, in apropiere de plaja. Dupa Creta, Insula Evia este a doua insula ca marime in Grecia. In partea cea mai de nord a insulei se gaseste zona Lihada, o zona primitoare unde vizitatorii sunt impresionati de combinatia intre albastrul apei marii si verdele puternic al pinilor. Capitala zonei Lihada este Sfantul Gheorghe, un sat traditional de pescari, care este legat de continent prin curse regulate ale ferry-boat-ului (traversarea dureaza 25 minute). Cazarea se face in apartamente de 2 sau 3 persoane, dotate cu TV, aer conditionat, baie cu dus, chicineta. Din portul Sfantu Gheorghe se pot face plimbari cu barca, croaziere cu vaporul in arhipelagul Lichadonisia.

Sejururi in Palma de Mallorca

Agentia Paradise Travel ofera in aceasta vara vacante in Palma de Mallorca, punand la dispozitia turistilor un zbor charter Europair Bucuresti Ð Palma ce Mallorca/ AEA914, decolare la ora 17:55 (sosire Mallorca ora 20:15;) Palma de Mallorca Ð Bucuresti / AEA913 decolare la ora 13:05 (sosire Baneasa ora 16:55). Serviciile includ: transport avion Bucuresti-Palma de Mallorca-Bucuresti; transfer aeroport-hotel-aeroport; 7 nopti cazare cu masa; asistenta turistica. Nu sunt incluse taxele de aeroport, 55 euro/persoana.

Hilton a vandut unul dintre hotelurile sale

Grupul hotelier Hilton a vandut hotelul Palmer House din Chicago, care i-a gazduit pe scriitorii Mark Twain si Rudyard Kipling, precum si pe o serie de presedinti americani, fondului de investitii Thor Equities, pentru suma de 230 milioane de dolari. Noii proprietari intentioneaza sa investeasca peste 100 milioane de dolari in renovarea hotelului, care va include si construirea unui centru comercial pe trei niveluri. Palmer House a fost construit de omul de afaceri Potter Palmer si a fost inaugurat pe 26 septembrie 1871, pentru ca dupa doar 13 zile sa arda in intregime, in timpul unui incendiu care a cuprins intregul oras. Palmer a construit un nou hotel vizavi de constructia precedenta si l-a inaugurat in iulie 1873.

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă