15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialTAROM a anulat cursele aeriene de la București spre Chișinău, Timișoara și...

TAROM a anulat cursele aeriene de la București spre Chișinău, Timișoara și Cluj, din cauza viscolului. Sunt afectate și companiile străine. Pe aeroportul Coandă se aterizează şi se decolează în siguranţă

UPDATE 16.30: Numărul zborurilor anulate de pe aeroportul Henri Coandă a ajuns la zece. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.


UPDATE 16.00: Compania de stat Tarom a anulat miercuri zece zboruri pe aeroportul Henri Coandă invocând condiţiile meteo, iar pasagerii urmează a fi îmbarcaţi tot miercuri pe alte curse către aceleaşi destinaţii, a anunţat miercuri compania care administrează cele două aeroporturi din Bucureşti, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

La ora 15.30, pe aeroportul Henri Coandă, se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă, potrivit CNAB. Unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.


UPDATE 15,00: Viscolul a afectat și companiile străine care operează pe aeroporturile din România.

Astfel, cursa aeriană WizzAir de la București Otopeni spre Roma, care urma să decoleze miercuri la ora 6 dimineața, ar urma să decoleze la ora 15,30. Alte companii au avut întârzieri la decolare la cursele spre Budapesta, Paris și Bergamo, iar compania Lufthansa a anulat un zbor de la București la Frankfurt.


Compania aeriană Tarom a anulat miercuri, din cauza condițiilor meteo, zborurile 201 / 202 București – Chișinău – București, 603 / 604 București – Timișoara – București și 643 / 644 București – Cluj Napoca – București, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Pasagerii urmează să fie îmbarcați, miercuri, pe alte aeronave, spre aceleași destinații.

"Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă. Se aterizează și se decolează în deplină siguranță. Unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor", spun reprezentanții companiei.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea operațiunilor aeriene.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Națională Aeroporturi București recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...
Ultima oră
Pe aceeași temă