TAROM a anulat cursele aeriene de la București spre Chișinău, Timișoara și Cluj, din cauza viscolului. Sunt afectate și companiile străine. Pe aeroportul Coandă se aterizează şi se decolează în siguranţă

de Mihai Diac , 11 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 16:30, 11 ianuarie 2017
TAROM a anulat cursele aeriene de la București spre Chișinău, Timișoara și Cluj, din cauza viscolului. Sunt afectate și companiile străine. Pe aeroportul Coandă se aterizează şi se decolează în siguranţă

UPDATE 16.30: Numărul zborurilor anulate de pe aeroportul Henri Coandă a ajuns la zece. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.


UPDATE 16.00: Compania de stat Tarom a anulat miercuri zece zboruri pe aeroportul Henri Coandă invocând condiţiile meteo, iar pasagerii urmează a fi îmbarcaţi tot miercuri pe alte curse către aceleaşi destinaţii, a anunţat miercuri compania care administrează cele două aeroporturi din Bucureşti, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

La ora 15.30, pe aeroportul Henri Coandă, se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă, potrivit CNAB. Unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.


UPDATE 15,00: Viscolul a afectat și companiile străine care operează pe aeroporturile din România.

Astfel, cursa aeriană WizzAir de la București Otopeni spre Roma, care urma să decoleze miercuri la ora 6 dimineața, ar urma să decoleze la ora 15,30. Alte companii au avut întârzieri la decolare la cursele spre Budapesta, Paris și Bergamo, iar compania Lufthansa a anulat un zbor de la București la Frankfurt.


Compania aeriană Tarom a anulat miercuri, din cauza condițiilor meteo, zborurile 201 / 202 București - Chișinău - București, 603 / 604 București - Timișoara - București și 643 / 644 București - Cluj Napoca - București, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Pasagerii urmează să fie îmbarcați, miercuri, pe alte aeronave, spre aceleași destinații.

"Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă. Se aterizează și se decolează în deplină siguranță. Unele zboruri înregistrează întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor", spun reprezentanții companiei.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea operațiunilor aeriene.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Națională Aeroporturi București recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design