USR: Deszăpezirea proastă a stațiilor a fost un pretext pentru Firea de a schimba conducerea RATB pe criterii politice

de Mihai Diac , 09 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 15:10, 09 ianuarie 2017
Foto: Arhivă

Uniunea Salvați România (USR) susține că invocarea sesizărilor privind deszăpezirea proastă a stațiilor RATB a fost doar un pretext pentru primarul Gabriela Firea de a schimba conducerea RATB pe criterii politice.

"USR protestează împotriva modului în care Gabriela Firea și majoritatea PSD au împiedicat-o pe Ana Ciceală, consilier general, să-și exercite mandatul potrivit legii, la dezbaterea ce a avut loc sâmbătă, 7 ianuarie, în Consiliul General al Municipiului București privind demiterea conducerii RATB. Interpelarea prin care consiliera USR arăta ca demiterea conducerii RATB este ilegală și că va produce prejudicii bugetului Capitalei a fost oprită de către președintele de ședință Culea Marian Orlando (PSD) care a făcut semn agenților de pază să o evacueze pe Ana Ciceală din sală", menționează un comunicat transmis luni de USR.


Citește și: Primărița Gabriela Firea a găsit vinovații pentru haosul din București: A demis conducerea RATB și l-a înlocuit pe directorul Regiei cu un consilier PSD


 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design