Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea a fost numită șefă la unitatea care se ocupă de proiectul strategic al gazoductului BRUA

de Teodora Cimpoi , 01 mai 2017 - stire actualizata la ora 12:23, 01 mai 2017
Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea a fost numită șefă la unitatea care se ocupă de proiectul strategic al gazoductului BRUA

Nicoleta Nicolicea, soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, a fost numită recent șef de serviciu la Unitatea de Management din Transgaz care se ocupă de implementarea gazoductului BRUA, investiție estimată la 560 milioane euro.

Potrivit declarației sale de avere depusă la numirea în funcție, datată 14 februarie 2017, Nicoleta Nicolicea a lucrat și anul trecut la Transgaz, pe o funcție neprecizată, în care a încasat venituri salariale anuale totale nete de 47.176 lei, în medie circa 3.900 lei pe lună, plus diurne de deplasare și tichete de masă în valoare de 9.215 lei, scrie Profit.ro.

Aceasta nu este prima numire controversată din cadrul Transgaz. În decembrie 2016,  transportatorul naţional de gaze naturale a angajat-o şi pe Ayen Gerea, soţia fostului ministru al energiei în guvernul Ponta, Andrei Gerea, în prezent deputat ALDE.

Ea a fost numită pe postul de specialist în relaţii publice, deşi anterior gestiona o mică firmă din domeniul auto, care se ocupa de comerţul cu autovehicule şi repararea lor.

Gazoductul BRUA este unul dintre cele mai importante proiecte ale României în acest moment, fiindcă de el depinde diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze şi fără el nu va începe producţia de gaze în Marea Neagră, unde au fost identificate rezerve importante de hidrocarburi.

Pentru acest proiect, care va conecta reţelele de gaz din Bulgaria-România-Ungaria-Austria, Transgaz a obţinut de la Comisia Europeană o finanţare nerambursabilă de 179 milioane euro.

Comentarii

 • ion

  01 mai 2017 16:41

  toti politrucii isi plaseaza nevestele si copii in posturi caldute si bani multi.

  raspunde comentariului
 • alina vasile

  01 mai 2017 10:31

  stiu ca nu veti publica ceea ce nu va avantajeaza.. numai ca adevarul pe care-l clamati trebuie spus, indiferent de taberele din care faceti parte. depre persoana atacata de dvs. nu aveti informatiile corecteun adevarat jurnalist verifica informatia din 3 surse si cineva a vrut sa cadeti in ridicol. stiu ca aceasta persoana este absolventa a 2 facultati jurnalism jurnalist "submediocru" o notati dvs.si drept. ca este casatorita cu un parlamentar este o "vina mortala" si trebuie lichidata si fizic? nu este sefa niciunui proiect la Transgazsau nu are voie sa lucreze, cu toate ca a inceput de la 19 ani, prima calificare fiind de invatatoare si toti ne respectam pe cei care ne-au pus creionul in mana, sau asa ar trebui. daca aveti o batalie politica duceti-o cu sotul, nu cu atacuri la nevasta, jurnalismul era 'candva"o meserie nobila. si atacurile suburbane la calitatile sau defectele fizice chiar morale nu sunt demene de un adevarat formator de opinie. sau ura, invidia si interesele au inlocuit deontologia profesionala?mai ganditi-va ca , poate, candva, dvs sau cineva apropiat se va regasi in situatii similare. nu arunca primul cu piatra , se zice.. a bon entendeur, salut

  raspunde comentariului
  • ioan

   04 mai 2017 7:59

   comentariul tau nu este ceva care nu poate fi publicat. ce ai vrut sa transmiti este ceea ce fac politicieni de astazi adica promoveaza incompetenta care apoi ne costa pe toti saracia si mizeria din tara. daca tu ai fi dintre cei care au muncit o viata intreaga , uni chiar profesori asa cum scri, si iesi la pensie cu cateva sute de lei pe luna, ai intelege indignarea multora. problema nu este ca nu sunt banii pe care ii merita, ci ca acesti bani sunt sustrasi prin diferite metode de incompetenti si rau voitorii pe care ii aperi . daca numirile in posturi sar face pe baza de concurs si competente nimeni nu sar plange Alina. As vrea sa te vad in postura in care cineva iti fura viitorul in mod continuu si bati pasul pe loc.

   raspunde comentariului
  • Ardelean

   01 mai 2017 15:10

   Cât tupeu poți avea! Din cauza multora ca și tine țară de scufundă. Nepotisme,pile,sex, șpăgi nimic legat de pregătire profesională, competențe, performanță. Când,*****, vă uitați în oglindă jegurilor?!!!

   raspunde comentariului
 • Vizitiu

  29 aprilie 2017 15:48

  Nu deranjați vă rog strădaniile, competențele si mai ales performanțele " TRANSGAZ" ! Numai dumnealor știu cât de greu se poate ține prețul la m.c! Nu oricine se pricepe....Ce stim noi ?!...

  raspunde comentariului
 • Saru-mana.

  29 aprilie 2017 15:43

  In Romania n-o sa mai vedeti vreodata sef un inginer care a terminat cu 10.

  raspunde comentariului
 • Bubu

  29 aprilie 2017 14:55

  Nepotism curat la curtea dracnosuluiVine vine vremea voastraTic tac tic tac, ia ma nene cu elicipteru

  raspunde comentariului
 • ilidia

  29 aprilie 2017 13:43

  Iata de ce trebuie dezincriminat conflictul de interese. Pai cum sa nu primeasca si d-na nimuricului un "coledzi" !? Dupa salariul avut se pare ca n-avea vre-o functie cat de cat...Probabil functionara plimbatoare de hartii...

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design