23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialOperatorul de jocuri de noroc Superbet se lansează și în Polonia

Operatorul de jocuri de noroc Superbet se lansează și în Polonia

Operatorul de jocuri de noroc Superbet se va lansa pe piața online și offline din Polonia, până la sfârșitul anului 2017.

Compania și-a stabilit deja echipa de conducere în Polonia: directorul executiv și directorul operațional, ”furați” de la o firmă concurentă, Fortuna, sunt Aleš Dobeš și Antonin Laš. Și fostul director de pariuri al firmei Fortuna, Maciej Nowak, dar și fostul director pe tehnologie al William Hill, Finbarr Joy, vor lucra la filiala din Polonia. 

Astfel, compania își propune ca, până la Campionatul mondial de fotbal din 2018, să deschidă între 100 și 150 de agenții și să obțină licența pentru operațiuni online pe piața poloneză, a declarat Aleš Dobeš, pentru revista de specialitate EGR.

Pe lângă Polonia, Superbet vizează și piața din Cehia, după ce și-a deschis deja filiale în Marea Britanie și Gibraltar.

În România, pe piața jocurilor de noroc activează 32 de operatori de pariuri tradiționale și 19 online, conform Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Românii pariază, cel mai des, pe scorurile meciurilor de fotbal, tenis, box, hochei, dar și pe rezultatele curselor de câini şi pe loterii la minut.

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă