OMV Petrom a anunţat că va vinde câteva zăcăminte deţinute în România. Utima acțiune de acest gen a avut loc la 1 august

de Mihai Diac , 10 august 2017 - stire actualizata la ora 12:01, 10 august 2017
Foto: Arhivă

Compania OMV Petrom a lansat o nouă rundă de vânzări de zăcăminte, după ce la 1 august a transferat 19 zăcăminte „marginale”, a anunţat directoarea generală Mariana Gheorghe, odată cu transmiterea rezultatelor financiare către Bursa de Valori Bucureşti (BVB), informează joi Mediafax.

„La 1 august a avut loc transferul a 19 zăcăminte marginale. În acord cu strategia noastră de valoare mai presus de volum, am iniţiat o nouă rundă de vânzări de zăcăminte”, se arată în datele trimise către BVB.

Contractul de vânzare a parcului eolian Dorobanţu a fost semnat în luna iulie, ca parte a strategiei de concentrare pe activităţile de bază. Centrala electrică Brazi şi-a reluat operaţiunile la jumătate din capacitate în data de 5 iulie.

OMV Petrom a înregistrat un profit net atribuibil acţionarilor de aproape 1,2 miliarde de lei în primele şase luni din 2017, după ce a raportat în al doilea trimestru un profit de peste 590 de milioane de lei.

Comentarii

  • Eroul Bula

    10 august 2017 13:08

    Păi nu ne zicei i nouă cui le-au vândut? Parcă văd că prietenilor de la răsărit.Un pic de investigaie nu facem i noi?Sau publicăm doar articole publicitare?

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design