Interviu cu George Butunoiu, expert în recrutare: Analizez întodeauna candidații în funcție de frustrările lor

de Sergiu Mihalcea , 16 septembrie 2015 - stire actualizata la ora 15:35, 16 septembrie 2015
Interviu cu George Butunoiu, expert în recrutare: Analizez întodeauna candidații în funcție de frustrările lor

George Butunoiu, unul dintre cei mai importanți experți în recrutare din România, a dezvăluit într-un interviu că analizează întodeauna candidații pentru poziții de conducere în funcție de frustrările lor.

„În fiecare zi văd adevărate drame la persoane chiar invidiate și foarte cunoscute. Au de toate. Mulți își dau seama că într-un fel și-au ratat viața față de ceea ce consideră ei că ar fi fost bine acum să fi făcut!”, a povestit George Butunoiu.

Expertul în recrutare recunoaște că îi place ceea ce face, dar cel mai mare regret al său este că nu a rămas matematician și fizician.

În interviul video realizat de Sergiu Mihalcea, puteți afla de ce spune George Butunoiu că „lumea businessului este o lume în care nu aș vrea să îmi văd copilul!”
 

 

Comentarii

  • mihaela

    17 septembrie 2015 5:53
  • gheorghe

    16 septembrie 2015 17:39

    -Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.-Oferim sanse reale de avansare in cariera!-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.-Se lucreaza part-time in timpul liber sau full-time, la alegere.-Programul de lucru este flexibil.-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email paraschiv_ghrghyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design