10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialElmas a montat ascensoare în proiecte imobiliare de 150 de milioane de...

Elmas a montat ascensoare în proiecte imobiliare de 150 de milioane de euro în 2014

Compania braşoveană Elmas, liderul producătorilor de instalaţii de ridicat din România, a montat, anul acesta, ascensoare în proiecte rezidenţiale, de retail şi de birouri a căror valoare ajunge la 150 de milioane de euro.

„Anul acesta putem atinge un volumul de ascensoare livrate şi montate în creştere cu 5-7% faţă de anul 2013. La export s-au livrat în cursul anului 2014 ascensoare Elmas de mare capacitate (ex. ascensoare auto şi ascensoare de marfă) pentru diferite destinaţii – showroom-uri auto, clădiri de birouri, clădiri rezidenţiale”, a declarat Marius Paraipan, Brand Manager al Elmas Braşov.

Elmas a livrat în ţară ascensoare de persoane şi de marfă pentru proiecte din domeniul medical, rezidenţial, hotelier, office, centre comerciale şi ascensoare personalizate pentru clădiri de patrimoniu.

„Într-un proiect important din zona Cotroceni au fost montate până acum 12 ascensoare, iar anul viitor vor fi livrate şi montate încă 14 ascensoare de o calitate deosebită”, mai spune Marius Paraipan.

Elmas este autorizată să realizeze şi expertize tehnice în domeniul ascensoarelor şi dezvoltă prin intermediul centrului propriu de cercetare soluţii tehnologice privind energia verde, care vor fi înglobate la gama de ascensoare Elmas. Soluțiile tehnologice privind energia verde vor conduce la un consum redus de energie și aliniearea produselor oferite în clasa A de eficiență energetică. Pentru ascensoarele livrate şi montate compania asigură un pachet de servicii after-sales personalizat pentru fiecare utilizator, investind permanent în logistica de service.

Ascensoarele Elmas cu marcaj CE au o garanție de 5 ani și o durată medie de viață de 25 de ani. Costurile de întreținere și exploatare ale acestor ascensoare sunt convenabile datorită fiabilităţii componentelor folosite în fabricarea lor.

Compania Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat. Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi. Compania are opt puncte de lucru la nivel naţional şi trei societăţi comerciale cu acelaşi obiect de activitate şi cu capital majoritar ELMAS în ţările vecine.

Cele mai citite

Zi perfectă pentru românce la Madrid! Irina Begu și Jaqueline Cristian au obținut victorii importante

Irina Begu s-a calificat în turul secund al turneului WTA 1.000 de la Madrid, în timp ce Jaqueline Cristian a reuşit să acceadă pe...

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...

Românii Investesc Record în Titlurile de Stat: O Premieră în Guvernarea PSD

Sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, investițiile fără precedent devin motorul dezvoltării țării, iar economia României se clasează constant printre cele mai dinamice din Uniunea...
Ultima oră
Pe aceeași temă