Două mărci de BERE celebre vor fi cumpărate de firme din Asia

de Mihai Diac , 12 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 18:08, 12 ianuarie 2016
Două mărci de BERE celebre vor fi cumpărate de firme din Asia

Mai mulţi producători de bere din Asia ar putea oferi peste 3 miliarde de dolari pentru preluarea mărcilor de bere Peroni şi Grolsch, informează Mediafax.

Cele două mărci sunt deţinute de grupul britanic SABMiller, care trebuie să le vândă în cadrul fuziunii cu Anheuser-Busch InBev (AB InBev), au declarat surse citate de MarketWatch.

Compania japoneză Asahi Group Holdings a atras finanţare pentru o ofertă de peste 3 miliarde de dolari pentru achiziţia celor două mărci europene de bere, au spus sursele.

Alţi producători de bere, între care Thai Beverage din Thailanda, şi-au exprimat la rândul lor interesul pentru cumpărarea Peroni şi Grolsch.

Termenul pentru depunerea ofertelor expiră în această săptămână, iar printre posibilii cumpărători se află şi fonduri de investiţii, au mai spus sursele.

Asahi a anunţat marţi, într-un comunicat, că analizează diferite posibile achiziţii, dar că nu a fost luată o decizie.

Reprezentanţii Thai Bev au refuzat să comenteze.

AB InBev, lider mondial pe piaţa berii, a convenit în noiembrie anul trecut preluarea SABMiller pentru circa 108 miliarde de dolari, tranzacţie care va forma un gigant al berii cu o cotă de 30% pe piaţa mondială.

Peroni şi Grolsch sunt două dintre cele patru branduri globale de bere ale SABMiller, celelalte două fiind Miller Genuine Draft şi Pilsner Urquell.

Comentarii

  • gheorghe

    12 ianuarie 2016 19:43

    Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte-Personalitate energica, gandire pozitiva, amabilitate si eficienta-Cunostinte operare PC-Bun vanzator si negociator cu spirit de convingere-seriozitate si consecventa in activitate-Dorinta de a obtine castiguri peste medie-Nu este necesara experinta.Detalii la adresa gheorghe_fmyahoo.ro

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design