10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCreştere a cifrei de afaceri, investiţii în creştere, proces continuu de dezvoltare...

Creştere a cifrei de afaceri, investiţii în creştere, proces continuu de dezvoltare a echipei, deschidere de noi birouri pentru Optima (P)

Compania de outsourcing cu capital majoritar românesc, Optima, a înregistrat, la 9 luni,  o cifră de afaceri de 11 milioane lei , cu 25% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.  Creșterea se datorează diversificării portofoliului de clienți și servicii, susținută de investiții în dezvoltarea și creșterea performanței echipei, inclusiv prin extinderea biroului regional de la Iași.

“Continuăm să creștem într-un ritm constant, firesc, dar și investițiile sunt în creștere. Suntem într-un continuu proces de dezvoltare al echipei, deschidem un nou birou în afara Bucurestiului, dezvoltăm noi proiecte cu clienții noștri actuali, dar avem și clienți noi. A fost și este, în continuare, un an foarte activ pentru noi”, a declarat Daniel Mereuță, director general Optima

500.000 de lei investiți într-un nou birou Optima la Brașov

Optima va deschide luna viitoare un nou birou regional la Brașov cu o investiție totală inițală de peste 500.000 de lei.  Biroul, situat în Brasov Business Park va avea, inițial, 500 de mp și  va acomoda, într-o primă fază, 50-60 de colegi care vor lucra, în principal, pentru clienți noi.

Daniel Mereuță: “Brașovul nu este doar o destinație de vacanță importantă, ci și un hub de business în continuă dezvoltare”

“Brașovul este un oraș mare, cu tradiție și un adevărat pol de dezvoltare economică în zonă. Am văzut mult potențial în acest oraș chiar dacă nu au fost puține voci care ne-au spus că este deja un oraș aglomerat în zona de outsourcing. Noi suntem o companie românească, construim pe termen lung, iar Brașovul nu este doar o destinație de vacanță importantă, ci și un hub de business în continuă dezvoltare”, a declarat Daniel Mereuță.

Biroul de la Brașov este al doilea birou regional deschis de Optima, după cel de la Iași, inaugurat la începutul anului 2016 și în care lucrează, în prezent, peste 130 de angajați. Pe același model de business și dezvoltare se va merge și pentru biroul de la Brașov.

“Am aplicat și anul acesta și am fost deja admiși în prima etapă, pentru obținerea unui ajutor de stat pentru crearea a 60 de locuri de muncă la Brașov, anul viitor. Pentru biroul din Iași avem deja în desfășurare două acorduri de finanțare  și suntem în grafic cu crearea celor 100 de noi locuri de muncă pe care ni le-am propus: 60 anul acesta și alte 40 anul viitor. La Iași ne-am extins foarte mult capacitatea, am crescut frumos, firesc, organic. De la un birou de 300 mp, am ajuns până la 1000 mp în prezent. Tot pe acest model, progresiv, vom dezvolta și biroul din Brașov”, a precizat Daniel Mereuță.

“Suntem în plin proces de recrutare pentru noul nostru birou și căutam  colegi cu potențial care  vor să se dezvolte, să invețe și cărora nu le este teamă să înceapă un nou proiect de la zero, cu multe provocări. Punerea pe picioare a biroului de la Brașov va fi, în mare parte, meritul lor și le va oferi, cred eu, o mare oportunitate de învățare, instruire și formare profesională ”, a încheiat Daniel Mereuță, director general Optima.

 

 

 

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă