15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Alina Laufer, vedetă mondenă, a fost numită de Gabriela Firea în...

FOTO. Alina Laufer, vedetă mondenă, a fost numită de Gabriela Firea în conducerea companiei Sport pentru Toți, subordonată Primăriei Capitalei

Primarul general Gabriela Firea a creat în subordinea administrației municipale mai multe companii, iar oamenii puși în conducerea acestora au o biografie interesantă.

Astfel, în Consiliul de Administrație al companiei Sport Pentru Toți București a fost numită Alina Laufer, informează ProTV.

Pe contul ei de Facebook, Alina Laufer precizează că a studiat Administrația Publică în cadrul Universității București.

Alina Laufer este cunoscută după aparițiile sale în câteva emisiuni de televiziune cu specific monden, dar și ca soție a noului secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri, Ilan Laufer.

Înainte de a se căsători cu Ilan Laufer, Alina a fost soția lui Jorge – un cântăreț de muzică latino.

"O cunosc pe doamna Gabriela Firea de foarte multă vreme şi mi-am pus experienţa la dispoziţia dumneaei în rânduri repetate. Nu sunt sportivă de performanţă, însă am făcut cursuri de antrenor. Am făcut nişte cursuri pentru mine", a declarat Alina Laufer pentru stirileprotv.ro.

Pe de altă parte, tot potrivit ProTV, primarul Gabriela Firea a declarat că numirile de la conducerile firmelor subordonate Primăriei Capitalei sunt interimare, iar mai târziu vor fi prezentate Consiliile de Administrație definitive.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum poți să consumi urzicile

Urzicile sunt la foarte mare căutare primăvara, iar asta mai ales datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pentru sănătate și nu numai. Prin...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Josep Borrell insistă pentru ca țările UE să ajute Ucraina cu sisteme antirachetă

Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ale cărei oraşe sunt supuse atacurilor Rusiei, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă