NEW MONEY: Șeful unui grup cu afaceri de 25 de miliarde de euro demisionează în urma unui scandal privind finanțarea teroriștilor sirieni

de New Money , 24 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 13:46, 24 aprilie 2017
NEW MONEY: Șeful unui grup cu afaceri de 25 de miliarde de euro demisionează în urma unui scandal privind finanțarea teroriștilor sirieni

Grupul LafargeHolcim, cel mai mare producător de materiale de construcții din lume, cu afaceri de circa 25 de miliarde de euro anul trecut, a anunțat că directorul general Eric Olsen va părăsi compania începând din luna iulie, pe fondul informațiilor potrivit cărora gigantul ar fi plătit taxe către grupuri armate siriene pentru a putea continua producția la o fabrică situată la 150 de kilometri de Alep, potrivit agenției de presă Reuters.

LafargeHolcim a recunoscut în luna martie că fabrica sa din Jallabiya, Siria, ar fi plătit o taxă de protecție pentru a putea rămâne în continuare deschisă. Demisia lui Olsen vine în contextul în care grupul a derulat o investigație internă privind relația cu grupurile armate siriene, despre care LafargeHolcim a spus că „nu se află în concordanță cu politicile sale”.

Citește textul integral pe site-ul newmoney.ro. 

Comentarii

  • sec

    25 aprilie 2017 13:59

    Este vorba de Statul Islamic. Si Lafarge nu procedeaza bine. Asa se creeaza un precedent. Unde o sa se ajunga daca toti cei implicati in sustinerea grupurilor inarmate demisioneaza?

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design