NEW MONEY: Misterele lui Zoltán Teszári, fondatorul RCS&RDS. Cum a transformat discretul antreprenor o firmă de cartier într-un imperiu de un miliard de euro

Odată cu listarea RCS&RDS, anunțată pentru 16 mai, Zoltán Teszári – discretul fondator al ope­ratorului telecom – ar putea deveni proprietarul celei mai mari averi demonstrabile din România.

Share

New Money 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2017 - 14:44

Odată cu listarea RCS&RDS, anunțată pentru 16 mai, Zoltán Teszári – discretul fondator al ope­ratorului telecom – ar putea deveni proprietarul celei mai mari averi demonstrabile din România. Astfel, el intră pe lista scurtă a celor mai bogați antreprenori locali, având șanse ca, în timp, să-l surclaseze pe Ion Țiriac. Există însă mulți de dacă.

„Zoli este un patriot și nici nu se gândește să listeze RCS&RDS pe altă bursă decât cea de la București“ – anticipa toamna trecută, într-o discuție cu NewMoney, un important bancher de investiții român ceea ce ar putea deveni cel mai mare IPO din istorie al unei companii antreprenoriale autohtone. La momentul rostirii lor, aceste vorbe stârneau nedume­rire din mai multe motive.

Citește textul integral pe site-ul newmoney.ro. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...