NEW MONEY: Din viața lui Zoltán Teszári, fondatorul RCS&RDS: nu a putut face drumul Oradea-Budapesta cu un Porsche, așa că „și-o luat o Skodiță”

de New Money , 05 mai 2017 - stire actualizata la ora 18:22, 05 mai 2017
NEW MONEY: Din viața lui Zoltán Teszári, fondatorul RCS&RDS: nu a putut face drumul Oradea-Budapesta cu un Porsche, așa că „și-o luat o Skodiță”

Zoltán Teszári ar putea deveni proprietarul celei mai mari averi demonstrabile din România, odată cu listarea RCS&RDS, anunțată pentru 16 mai. Deși va avea șanse să-l surclaseze pe Ion Țiriac în topul bogăției, omul de afaceri orădean păstrează încă o discreție neobișnuită.

Misteriosul acționar – care con­trolează 56,93% din Digi Communications N.V., conform prospectului de listare – apare doar în patru fotografii existente pe internet. Cea mai recentă, realizată de fotorepor­­terii Cancan, datează din 2011 și îl înfățișează vor­­bind la telefon, îmbrăcat într-o geacă groasă de iarnă. Alte două au fost publicate de revista Capital (într-una este surprins pe podium în timpul de­­cer­­nă­­rii premiului Oskar Capital pentru „Speranța anului“), iar o a patra, publicată de Bihoreanul, îl arată cu o cupă în mână, evocând cariera sa de sportiv de performanță. Publicația austriacă Die Presse men­­țio­­na în 2007 că fotografia cu Teszári în postură de vicecampion european la judo după turneul european din 1990 „a dispărut din arhive“.

Citește textul integral pe newmoney.ro. 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design