10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăCulturăVIDEO Oscar 2018. Marii câștigători sunt Guillermo del Toro, Gary Oldman și...

VIDEO Oscar 2018. Marii câștigători sunt Guillermo del Toro, Gary Oldman și Frances McDormand

Gary Oldman a primit trofeul la categoria „cel mai bun actor în rol principal”, pentru interpretarea din „Darkest Hour”, regizat de Joe Wright, iar Frances McDormand a primit trofeul la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, regizat de Martin McDonagh.

“The Shape of Water”, cel mai bun film

“The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, a câştigat trofeul categoriei „cel mai bun film”, la cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar.

Lungmetrajele nominalizate în 2018 la această categorie a premiilor Oscar au fost „Call Me by Your Name”, de Luca Guadagnino, „Darkest Hour”, de Joe Wright, „Dunkirk”, de Christopher Nolan, „Get Out”, de Jordan Peele, „Lady Bird”, de Greta Gerwig, „Phantom Thread”, de Paul Thomas Anderson, „The Post”, de Steven Spielberg, „The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, şi „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, de Martin McDonagh.

Frances McDormand, cea mai bună actriţă în rol principal

Frances McDormand a primit trofeul Oscar la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, regizat de Martin McDonagh.

La categoria „cea mai bună actriţă în rol principal” au fost nominalizate Sally Hawkins, pentru „The Shape of Water”, Frances McDormand, pentru „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, Margot Robbie, pentru „I, Tonya”, Saoirse Ronan, pentru „Lady Bird”, şi Meryl Streep, pentru „The Post”.

Acesta este al doilea trofeu Oscar primit de Frances McDormand în carieră.

Gary Oldman, cel mai bun actor în rol principal

Gary Oldman a fost recompensat cu trofeul Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol principal”, pentru interpretarea din „Darkest Hour”, regizat de Joe Wright.

La categoria „cel mai bun actor în rol principal” au fost nominalizaţi Timothée Chalamet, pentru „Call Me By Your Name”, Daniel Day-Lewis, pentru „Phantom Thread”, Daniel Kaluuya, pentru „Get Out”, Gary Oldman, pentru „Darkest Hour”, şi Denzel Washington, pentru „Roman J. Israel, Esq.”.

Acesta este primul trofeu Oscar câştigat de Gary Oldman, care a fost acum nominalizat pentru a doua oară în carieră.

Guillermo del Toro, cel mai bun regizor, pentru „The Shape of Water”

Guillermo del Toro a fost recompensat la gala premiilor Oscar cu trofeul categoriei „cel mai bun regizor”, pentru filmul „The Shape of Water”.

Anul acesta au fost nominalizaţi: Paul Thomas Anderson, pentru „Phantom Thread”, Guillermo del Toro, pentru „The Shape of Water”, Greta Gerwig, pentru „Lady Bird”, Christopher Nolan, pentru „Dunkirk”, şi Jordan Peele, pentru „Get Out”.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă