9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăCultură"The Last Jedi" a generat încasări de 450 de milioane de dolari...

“The Last Jedi” a generat încasări de 450 de milioane de dolari în weekendul de debut

Filmul marchează un nou succes pentru Disney, care în anul 2012 a cumpărat Lucasfilm, compania producătoare a francizei „Star Wars”, care a debutat în 1977.

Carrie Fisher, care o interpreta pe Prinţesa Leia, a fost omagiată la premiera mondială a filmului de la Los Angeles. Actriţa a terminat filmările la această producţie cu puţin timp înainte de a muri.

Regizorul Rian Johnson, care a şi semnat scenariul, a deschis seara cu un tribut adus actriţei. “Vreau să dedic această seară lui Carrie, care se află acolo sus şi care îmi spune “La naiba, Rian, să nu transformi această seară într-un tribut solemn”, a spus Johnson.

Personajul ei, cunoscut acum ca General Leia Organa, lider al Rezistenţei, joacă un rol-cheie în film.

În filmul „Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi”, saga Skywalker continuă, în timp ce eroii din „Trezirea Forţei” se alătură legendelor galactice într-o aventură ce scoate la iveală mistere străvechi despre Forţă, împreună cu revelaţii şocante despre trecut.

Din distribuţie mai fac parte, în afară de Carrie Fisher: Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern şi Benicio Del Toro.

„Star Wars: Ultimii Jedi” este scris şi regizat de Rian Johnson şi produs de Kathleen Kennedy şi Ram Bergman. J.J. Abrams, Tom Karnowski şi James McGatlin sunt producătorii executivi.

Cele mai citite

Anunțul făcut de Roxana Nemeș. “Nu există altă soluție!”

Roxana Nemeș, artistă și fostă concurentă Survivor All Stars, a vorbit despre operație de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate, despre durerile pe...

BEC a admis constituirea alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale și europarlamentare

Biroul Electoral Central a admis, marţi, protocolul de constituire a alianţei electorale PSD - PNL. Decizia a fost publicată pe site-ul BEC. „Ca urmare a...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...
Ultima oră
Pe aceeași temă