16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuWarren Buffett şi-a lansat contul de Twitter

Warren Buffett şi-a lansat contul de Twitter

Miliardarul american Warren Buffett, în vârstă de 82 de ani, şi-a lansat, joi, contul de Twitter, scrie Mediafax.

El a atras deja peste 10.000 de followers în doar 10 minute de la postarea primului său comentariu, informează agenţiile de presă internaţionale.

Renumit pentru faptul că preferă să evite noile tehnologii, Warren Buffett, unul dintre cei mai faimoşi investitori din lume, a acceptat în cele din urmă să folosească reţelele de socializare.

Potrivit Reuters, Warren Buffett, care este supranumit “Oracolul din Omaha”, a postat, joi, primul său comentariu pe Twitter şi a devenit foarte popular pe această reţea de socializare.

“Warren este aici” (“Warren is in the house”, n.r.), a scris magnatul american pe contul său de Twitter.

În doar 10 minute de la această postare, Warren Buffett a câştigat peste 10.000 followers, numărul celor care îl urmăresc pe miliardarul american pe această platformă de microblogging crescând la peste 100.000 în doar câteva ore, după cum informează AFP.

Vezi şi  FOTO INEDITE: Cum arătau FACEBOOK, Google sau Twitter în ”ANTICHITATE”

Warren Buffett a făcut această postare pe Twitter în timpul unui eveniment organizat de publicaţia americană Fortune.

“Muşcă?”, a întrebat în glumă Warren Buffett atunci când i-a fost oferită o tabletă pe care a folosit-o pentru a-şi publica primul mesaj pe Twitter.

“Familia mea nu mai poate să spună că am rămas blocat în secolul al XIX-lea!”, a mai spus Warren Buffett, cunoscut pentru investiţiile sale în presa tradiţională şi drept un susţinător al publicaţiilor pe hârtie.

“Iată că poţi într-adevăr să înveţi şi o maimuţă bătrână să facă trucuri noi”, a glumit miliardarul american în vârstă de 82 de ani.

Printre primele persoane care i-au urat “bun venit” pe Twitter miliardarului Warren Buffett s-a numărat şi Bill Gates, co-fondatorul companiei Microsoft.

Potrivit Forbes, Warren Buffett se alătură astfel oamenilor de afaceri Bill Gates, Donald Trump şi Mark Cuban care sunt la rândul lor activi pe această platformă de microblogging. Pe de altă parte, cel mai bogat om de lume, Carlos Slim, nu are un cont oficial pe Twitter, deşi pe această reţea de socializare există câteva conturi despre care se spune că i-ar aparţine miliardarului mexican, însă care nu au fost revendicate în mod oficial de acesta.

Miliardarul american Warren Buffett se găseşte pe locul al patrulea în topul Forbes al miliardarilor pentru anul 2013, cu o avere estimată la 53,5 miliarde de dolari.

Warren Buffett şi-a câştigat renumele mondial şi a fost numit “Oracolul din Omaha” datorită investiţiilor pe bursă din ultimii 30 de ani, care au transformat holdingul Berkshire Hathaway într-un gigant al economiei americane. Compania Berkshire Hathaway are sediul în Omaha (statul american Nebraska), oraşul natal al lui Warren Buffett.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă