8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSuperman are un nou tată biologic

Superman are un nou tată biologic

Fostul interpret al „Gladiatorului”, actorul australian Russell Crowe va juca în rolul tatălui biologic al lui Superman în filmul „Man of Steel”.

Succesul seriei SF „Superman” lansată în 1978 determină studiou­rile să abordeze din nou tema eroului salvator al omenrii, informează presa interna­ţională.

Russell Crowe a acceptat să joace rolul tatălui. În primele filme ale seriei, în acest rol a jucat americanul Marlon Brando. Apariţia lui Brando în film este de notorietate graţie faptului că a primit pentru 15 minute pe ecran un cec în valoare de 13 milioane dolari (la valoarea actuală), anunţă Reuters. Până la Crowe, regizorul Zack Snyder se gândea şi la Sean Penn sau Clive Owen.

Noua peliculă va fi intitulată „Man of Steel” şi îi va mai avea în distribuţie, printre alţii, pe Kevin Costner şi Diane Lane, care vor juca rolurile părinţilor pământeni ai lui Superman. Rolul principal i-a fost încredinţat lui Henry Cavill, un actor puţin cunoscut, însă preferat de producători şi datorită onorariului destul de mic.

Premiera este programată pentru 2012. Cineastul american Zack Snyder a mai realizat, printre altele, filmul de succes „300″. 

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă