13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMoartea lui Whitney Houston: Cocktail fatal de droguri şi alcool

Moartea lui Whitney Houston: Cocktail fatal de droguri şi alcool

UPDATE: Cântăreaţa americană Whitney Houston a murit din cauza unei combinaţii de Xanax, alcool şi alte medicamente, potrivit publicaţiei TMZ citată de DailyMail. Familia lui Whitney ar fi fost anunţată de către medicii legişti că vedeta nu avea suficientă apă în plămâni pentru a-i cauza moartea. Oficialităţile au declarat că Whitney era moartă înainte de a se scufunda în cada din camera de hotel. 

Rudele cântăreţei îşi fac acum griji pentru starea fiicei sale, Bobbi Kristina, în vârstă de 18 ani. Tânăra a ajuns la spital de două ori în 24 ore de ore după ce a aflat de moartea mamei ei. Familia îşi face griji că Bobbi Kristina are intenţii sinucigaşe.

Tânăra a fost internată prima dată pentru că ar fi leşinat după ce a consumat alcool şi pastile cu efect sedativ. Apoi a fost scoasă pe targă şi dusă la spital, unde a fost tratată pentru un atac sever de panică.

—–

Cântăreaţa Whitney Houston ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, şi ar fi adormit în cadă, fapt care ar fi condus la decesul său prin înecare. Site-ul tmz.com citează membri ai familiei cântăreţei care ar fi spus că acesteia i-a fost prescris medicamentul, care în mod obişnuit este recomandat pentru tratarea anxietăţii şi depresiei, potrivit Mediafax.

Cântăreaţa ar fi consumat mult alcool în noaptea dinaintea morţii sale, potrivit site-ului tmz.com. Alcoolul, în combinaţie cu medicamentul Xanax, are un puternic efect sedativ, fapt care ar fi făcut-o să adoarmă în cadă.

Cântăreaţa ar fi fost descoperită în cada de baie având faţa sub apă, potrivit unor persoane apropiate artistei citate de TMZ.

Stilista ei, persoana care îi aranja părul şi două gărzi de corp s-ar fi aflat printre persoanele aflate în camera cântăreţei în respectivele momente. Aceştia ar fi devenit îngrijoraţi pentru că Whitney ar fi stat în baie peste o oră şi se făcuse timpul pentru a merge la petrecerea producătorului Clive Davis, unde artista urma să susţină un recital.

Aceştia ar fi bătut la uşa băii şi, neprimind niciun răspuns, au pus-o pe stilista cântăreţei să verifice dacă Whitney este în regulă. Aceasta a început să ţipe imediat, iar una dintre gărzile de corp a fugit şi a scos-o pe cântăreaţă de sub apă. Se pare că Whitney ar fi alunecat sub apă, iar când a fost scoasă, trupul ei era foarte rece.

Citeste si Cine a fost Whitney Houston

Paramedicii au sosit la scurt timp după aceea, dar nu au putut să o resusciteze, decesul cântăreţei fiind pronunţat sâmbătă, la ora locală 3.55 p.m.

Pe de altă parte, potrivit TMZ, poliţiştii ar fi găsit în camera de hotel în care a fost descoperită moartă Whitney Houston pastile eliberabile doar pe bază de reţetă medicală, însă nu au găsit droguri şi alcool, cauzele morţii cântăreţei fiind încă necunoscute.

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat, sâmbătă, un purtător de cuvânt al artistei, citat de Reuters.

Citeste si A murit Whitney Houston. O viaţă în imagini

Whitney Houston a pus un punct tragic vieţii sale

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă