10.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAretha Franklin nu va mai cânta la funeraliile lui Whitney Houston

Aretha Franklin nu va mai cânta la funeraliile lui Whitney Houston

Aretha Franklin nu mai intenţionează să participe la funeraliile lui Whitney Houston de la Newark, New Jersey, a declarat o sursă apropiată familiei cântăreţei sub protecţia anonimatului, relatează sâmbătă AP, citata de Agerpres.

 

Potrivit sursei citate, Aretha Franklin ar fi bolnavă, după ce a susţinut un concert vineri. De asemenea, legenda muzicii soul ar avea programat un concert sâmbătă seară.

Un program revizuit al ceremoniei îi enumeră pe vara sa, Dionne Warwick, precum şi pe Stevie Wonder, Alicia Keys şi R. Kelly printre cei care vor cânta la funeraliile din biserica în care Whitney a cântat în copilărie.

Alte vedete aşteptate la funeralii sunt actorii Kevin Costner şi Tyler Perry, mentorul cântăreţei, producătorul Clive Davis, prezentatoarea Oprah Winfrey, soliştii Elton John, Beyonce sau Bill Cosby, menţionează Reuters.

Sicriul cântăreţei a ajuns sâmbătă dimineaţă la biserica baptistă din Newark, relatează AFP. Trupul neînsufleţit al artistei a fost adus de un car mortuar, escortat de motociclete şi mai multe limuzine negre.

Poliţia a închis toate străzile din jurul bisericii ‘New Hope’, în faţa căreia, pe un panou strălucitor, au fost agăţate mesaje în memoria starului pop care a murit la 11 februarie, în Beverly Hills. ‘Whitney Houston 1963-2012, te vom iubi mereu’, se menţionează pe unul dintre aceste mesaje, referire la unul dintre şlagărele ei cele mai cunoscute.

În faţa bisericii în care va avea loc ceremonia se află poliţişti călare, fiind ţinută la distanţă inclusiv presa, în spatele unor bariere metalice.

Vânzătorii de suveniruri au improvizat însă standuri pe străzile din împrejurimi. O întreprinzătoare ajunsă în zonă vineri seară, care vinde poze înrămate cu Whitney Houston şi tricouri imprimate cu chipul cântăreţei, ambele la preţ de 20 de dolari, precum şi CD-uri şi DVD-uri copiate în grabă cu muzica artistei, a mărturisit că a cîştigat 500 de dolari în patru ore.

Funeraliile, la care sunt invitate 1.500 de persoane, ar urma să înceapă la ora 17.00 GMT. Ceremonia va fi oficiată de un prieten al lui Whitney Houston, pastorul Marvin Winans, care este şi cântăreţ de gospel. Cel mai probabil, înmormântarea cântăreţei va avea loc duminică, mai notează AFP.

Cele mai citite

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...
Ultima oră
Pe aceeași temă