9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăCulturăFilmul "Star Wars: The Last Jedi" este pe primul loc în topul...

Filmul “Star Wars: The Last Jedi” este pe primul loc în topul nord-american

După ce a obţinut încasări de 220 de milioane de dolari în weekendul premierei sale în America de Nord, filmul “Star Wars: The Last Jedi” a vândut bilete în valoare de 68,5 milioane de dolari în al doilea weekend de proiecţii, potrivit cifrelor preliminare transmise duminică de compania Exhibitor Relations.

Încasările totale ale acestei pelicule, estimate în prezent la 365 de milioane de dolari, vor creşte şi mai mult în America de Nord luni, prima zi de Crăciun.

Pelicula, regizată de Rian Johnson, îi aduce faţă în faţă pe enigmatica eroină Rey (Daisy Ridley) şi pe maleficul Kylo Ren (Adam Driver).

Filmul marchează ultima apariţie pe marele ecran a interpretei personajului Prinţesa Leia, regretata actriţă Carrie Fisher, care a murit la vârsta de 60 de ani, în decembrie 2016.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

România va avea o echipă în finala EHF European League! Gloria Bistrița și Dunărea Brăila se duelează în penultimul act

Formațiile CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud şi HC Dunărea Brăila vor fi adversare în semifinalele EHF European League, conform tragerii la sorţi efectuate astăzi la...

VIDEO. Fermierii britanici protestează față de normele și acordurile comerciale post-Brexit

Londra a negociat "cele mai proaste acorduri comerciale din lume" după ieșirea Marii Britanii din UE, susține fondatorul organizației Save British Farming, potrivit Euronews. Fermierii...

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă