Programul complet al Festivalului „George Enescu” - ediția 2017

Iubitorii muzicii de calitate știu ce vor face în luna septembrie. Iar cei care încă nu știu au posibilitatea să afle și să se bucure de festival. Descarcă de aici programul complet al celei mai impresionante ediții a Festivalului

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.09.2017 - 19:08

Iubitorii muzicii de calitate știu ce vor face în luna septembrie. Iar cei care încă nu știu au posibilitatea să afle și să se bucure. Descarcă programul complet al celei mai impresionante ediții a Festivalului „George Enescu”, pentru a afla când au loc toate evenimentele pregătite pentru perioada 2-24 septembrie.

Aflată sub semnul luminii și al creativității, ediția 2017 aduce la București și în alte șapte orașe din țară, așa cum ne-a obișnuit și până acum, cele mai mari orchestre, cei mai valoroși dirijori și interpreți de muzică clasică, dar și câteva spectacole multimedia inedite.

Ca să nu mai vorbim de noutatea absolută care va înlesni iubitorilor de muzică întâlnirea nu numai cu cele mai recente compoziții de muzică contemporană, ci și cu autorii lor în persoană, prezenți la Forumul Compozitorilor. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...