11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalYanni vine la Bucureşti

Yanni vine la Bucureşti

Celebrul pianist şi compozitor grec Yanni va susţine un concert la Bucureşti, pe 14 septembrie, de la ora 20:00, la Zone Arena. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală „Maria Domina” şi Agenţia Vreau Bilet.
 
“Ştim că sunt foarte mulţi cei care iubesc muzica lui Yanni. Prin urmare, ne-am propus să oferim clienţilor care vor să îşi asigure din timp prezenţa la acest concert şi care nu vor să rateze oportunitatea de a fi martorii unei eveniment deosebit o reducere de 10% la achiziţionarea a 4 bilete, ofertă fiind valabilă până la data de 20 mai”, spune Pepino Popescu, reprezentantul Agenţiei Vreau Bilet.
  
 Biletele au preţurile cuprinse între 100 şi 350 de lei, în funcţie de categoria de loc şi au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet.
 
 Yanni, pe numele său adevărat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greacă şi un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase albume şi hituri la activ,  Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a cânta la pian, clape, dar şi drept compozitor desăvârşit. A obţinut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” în 1992, urmând “In My Time” în anul 1993. 
 
 De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare. 
 
 Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice, şi  ABC News.  Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind “new age”, deşi el preferă termenul de “contemporan instrumentală”.
 
 Spectacolul face parte cadrul turneului Truth of Touch, itinerariu muzical ce se va desfăşura în Mexic, Panama, SUA, Canada, China, Europa şi America de Sud şi care va include şi România.
  

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă