Yanni vine la Bucureşti

de Dana Ilie , 04 mai 2011
Yanni vine la BucureÅŸti
Celebrul pianist şi compozitor grec Yanni va susţine un concert la Bucureşti, pe 14 septembrie, de la ora 20:00, la Zone Arena. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală „Maria Domina" şi Agenţia Vreau Bilet.
 
"Ştim că sunt foarte mulţi cei care iubesc muzica lui Yanni. Prin urmare, ne-am propus să oferim clienţilor care vor să îşi asigure din timp prezenţa la acest concert şi care nu vor să rateze oportunitatea de a fi martorii unei eveniment deosebit o reducere de 10% la achiziţionarea a 4 bilete, ofertă fiind valabilă până la data de 20 mai", spune Pepino Popescu, reprezentantul Agenţiei Vreau Bilet.
  
 Biletele au preţurile cuprinse între 100 şi 350 de lei, în funcţie de categoria de loc şi au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet.
 
 Yanni, pe numele său adevărat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greacă şi un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase albume şi hituri la activ,  Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a cânta la pian, clape, dar şi drept compozitor desăvârşit. A obţinut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul "Dare to Dream" în 1992, urmând "In My Time" în anul 1993. 
 
 De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare. 
 
 Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice, şi  ABC News.  Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind "new age", deşi el preferă termenul de "contemporan instrumentală".
 
 Spectacolul face parte cadrul turneului Truth of Touch, itinerariu muzical ce se va desfăşura în Mexic, Panama, SUA, Canada, China, Europa şi America de Sud şi care va include şi România.
  

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design