Veşti bune pentru fanii Star Wars: Au început filmările la al optulea film din serie

de Roxana Petre , 16 februarie 2016 - stire actualizata la ora 15:07, 16 februarie 2016
Veşti bune pentru fanii Star Wars: Au început filmările la al optulea film din serie

Filmările la al optulea film din seria  "Star Wars" au început luni, în  studiourile Pinewood din Londra, informează 20minutes.ch, citat de Agerpres.

Filmările vor continua în luna martie în Croaţia, iar lansarea peliculei este prevăzută să aibă loc în 15 decembrie 2017. 

Alături de actori cunoscuţi din episoadele anterioare, în noul film vor mai apărea Benicio Del Toro, Laura Dern şi Kelly Marie Tran. 

Citeşte şi: Studiourile Disney pregătesc noi surprize pentru fanii "Star Wars"

Studiourile Disney plănuiesc să continue saga "Star Wars", după apariţia următoarelor două filme din serie, a transmis reprezentantul studiourilor Disney, Bob Iger, informează directmatin.fr, citat de Agerpres.

Astfel, până în prezent sunt anunţate cinci filme, care vor face parte din seria "Star Wars", dintre care şi trei spin-off. "Star Wars 8" urmează să fie lansat în decembrie 2017. Bob Iger a precizat că, pe lângă acestea, vor mai produce şi altele, însă nu a dat informaţii despre numărul lor sau când vor fi lansate.

Scenariul şi regia episodului 8 i-au fost încredinţate cineastului american Rian Johnson. Lansarea ultimului episod al actualei trilogii, episodul IX, a fost anunţată pentru data de 24 mai 2019 şi deocamdată nu a fost anunţată vreo modificare. În paralel, "Rogue One: A Star Wars Story", un lungmetraj consacrat tinereţii personajului Han Solo, va fi lansat la 16 decembrie 2016.

Citeşte şi: Episodul 8 din Star Wars se amână cu șase luni. Spectatorii încă se bucură de "Force Awakens"

Star Wars VII "The Force Awakens" (Trezirea Forţei) se bucură de un imens succes la public, acumulând încasări totale impresionante de 895,43 de milioane de dolari în şapte săptămâni de la lansare.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design