11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalVeşti bune pentru fanii Star Wars: Au început filmările la al optulea...

Veşti bune pentru fanii Star Wars: Au început filmările la al optulea film din serie

Filmările la al optulea film din seria  “Star Wars” au început luni, în  studiourile Pinewood din Londra, informează 20minutes.ch, citat de Agerpres.

Filmările vor continua în luna martie în Croaţia, iar lansarea peliculei este prevăzută să aibă loc în 15 decembrie 2017. 

Alături de actori cunoscuţi din episoadele anterioare, în noul film vor mai apărea Benicio Del Toro, Laura Dern şi Kelly Marie Tran. 

Citeşte şi: Studiourile Disney pregătesc noi surprize pentru fanii “Star Wars”

Studiourile Disney plănuiesc să continue saga “Star Wars”, după apariţia următoarelor două filme din serie, a transmis reprezentantul studiourilor Disney, Bob Iger, informează directmatin.fr, citat de Agerpres.

Astfel, până în prezent sunt anunţate cinci filme, care vor face parte din seria “Star Wars”, dintre care şi trei spin-off. “Star Wars 8” urmează să fie lansat în decembrie 2017. Bob Iger a precizat că, pe lângă acestea, vor mai produce şi altele, însă nu a dat informaţii despre numărul lor sau când vor fi lansate.

Scenariul şi regia episodului 8 i-au fost încredinţate cineastului american Rian Johnson. Lansarea ultimului episod al actualei trilogii, episodul IX, a fost anunţată pentru data de 24 mai 2019 şi deocamdată nu a fost anunţată vreo modificare. În paralel, “Rogue One: A Star Wars Story”, un lungmetraj consacrat tinereţii personajului Han Solo, va fi lansat la 16 decembrie 2016.

Citeşte şi: Episodul 8 din Star Wars se amână cu șase luni. Spectatorii încă se bucură de “Force Awakens”

Star Wars VII “The Force Awakens” (Trezirea Forţei) se bucură de un imens succes la public, acumulând încasări totale impresionante de 895,43 de milioane de dolari în şapte săptămâni de la lansare.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă