20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalUltimul album muzical al Mădălinei Manole, printre cele mai vândute discuri la...

Ultimul album muzical al Mădălinei Manole, printre cele mai vândute discuri la Diverta, în 2010

Ultimul album muzical semnat de Mădălina Manole, intitulat “09”, s-a numărat printre cele mai vândute discuri de la Diverta, în 2010, reţeaua de librării vânzând 1.200 de astfel de exemplare, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Diverta.

Topul 10 al celor mai bine vândute albume muzicale în reţeaua Diverta în 2010 este condus de “Compilaţie 80 de ani de muzică în 80 de ani de radio”, cu 1.400 de exemplare vândute, şi “Various Classical Gold 50 CD” – 1.300 de exemplare.
Pe locul al treilea în clasament s-a situat albumul “09” al cântăreţei Mădălina Manole, vândut în 1.200 de exemplare anul trecut, în reţeaua Diverta.

Pe următoarele locuri s-au clasat “Integrala Iris”- 1.000 de exemplare, Pasărea Colibri – “Colecţie 3 CD”- 890 de exemplare şi Holograf – “Primăvara începe cu tine” – 890 de exemplare.
Albumul Direcţia 5 – “Declaraţie de dragoste” a fost vândut în 850 de exemplare şi Inna – “Hot”, în 800 de exemplare. Pe ultimele două locuri din clasament s-au poziţionat “Various cântece româneşti” – album vândut în 750 de exemplare şi Ştefan Bănică – “Superlove” – 700 de exemplare.

Piaţa de muzică comercializată în 2010 în România este estimată de Diverta la circa 3 milioane de euro, în scădere cu circa 25% comparativ cu 2009. În mod concret, vânzările Diverta pe segmentul muzică au fost afectate de posibilitatea crescândă de a accesa acest tip de conţinut din surse “free” (internet, radio, tv; stocare locală – dimensiuni mici ale fişierelor). Ponderea vânzărilor de muzică din totalul vânzărilor Diverta 2010 este de 2,63%.

La categoria Muzică, Diverta estimează că se vor vinde în continuare bine produsele de impuls (colecţii, preţ mic), cele de sezon (colinde) şi pachetele speciale (colecţie cu tricou, colecţie de lux muzică clasică).
Reţeaua Diverta are în prezent circa 50 de librării în toată ţara.

Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă