Anunț surpriză pentru fanii Harry Potter din partea autoarei J.K.Rowling

de Roxana Petre , 02 martie 2016 - stire actualizata la ora 17:53, 02 martie 2016

Scriitoarea J.K.Rowling și-a surprins fanii, pe Twitter, cu un nou anunț. Astfel, ea a dezvăluit că ecranizarea romanului „Bestii fantastice și unde le găsim/Fantastic Beasts and Where to Find Them” va fi o trilogie.

Anunțul vine după ce o tânără a scris pe Twitter că piesa de teatru „Harry Potter și Copilul Blestemat” va fi transpusă într-un film, iar renumita scriitoare britanică J.K.Rowling a dezmințit zvonul.

„Mă tem că nu este adevărat. „Harry Potter și Copilul Blestemat” este o piesă de teatru. Cu toate acestea, vor fi trei filme din seria „Bestii fantastice și unde le găsim” ”, a scris Rowling.

Seria de cărţi Harry Potter a fost unul dintre cele mai mari succese al editurii Little, Brown Book Group, cu peste 450 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume. Adaptările cinematografice au depăşit la rândul lor toate recordurile, având încasări de peste 7 miliarde de dolari. 

Acţiunea din prima piesă ale aventurilor magicianului, "Harry Potter şi copilul blestemat", se desfăşoară la 19 ani după evenimentele din a şaptea carte a seriei, apărută în 2007, "Harry Potter şi Talismanele morţii", care va avea premiera în luna iunie. 

Concomitent, Rowling va publica și o carte, care cuprinde scenariul piesei de teatru, în care Harry Potter lucrează la Ministerul Magiei, este căsătorit şi are trei copii, cel mai mic dintre ei, Albus, "luptându-se cu povara unei moşteniri de familie pe care nu şi-a dorit-o". Noul roman va fi disponibil atât în format digital, cât şi în print.

Mai mult, în 18 noiebrie, va avea premiera primul film din trilogia „Bestii fantastice și unde le găsim”, în care joacă actorul Eddie Redmayne, câștigătorul premiului Oscar pentru rolul în „Teoria întregului”.

Rowling a publicat romanul „Bestii fantastice și unde le găsim” în anul 2001, sub pseudonimul Newt Scamander, iar subiectul romanului vizează creaturile magice din universul Harry Potter. Romanul este una dintre cărțile obligatorii pe care elevii de la Hogwarths trebuie să o citească în primul an. 

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design