11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalShakira concertează la Bucureşti

Shakira concertează la Bucureşti

Pe 7 mai 2011, Shakira va concerta pentru prima dată la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, în cadrul turneului „The Sun Comes Out”, potrivit unui comunicat din partea organizatorilor, Emagic.
 
 Shakira a mai susţinut un concert în România, în 2006, în Timişoara, la care au luat parte peste 20.000 de spectatori.

 „Shakira este unul dintre artiştii pentru care am primit extrem de multe rugăminţi din partea publicului pentru a organiza un nou concert în România. Mă bucur că acum fanii au ocazia de a o întâlni din nou, de data aceasta chiar la Bucureşti!” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic. 
 
 Alături de 7 albume vândute în peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include şi o colecţie impresionantă de premii ce reuneşte nu mai puţin de 142 de trofee şi distincţii printre care 2 premii Grammy, 7 premii Latin Grammy, 3 premii Billboard Music, 12 distincţii primite în cadrul ceremoniilor Billboard Latin Music Awards, 6 trofee MTV şi 4 World Music Awards, plus alte 260 de nominalizări la diferite categorii sau premii ale industriei muzicale internaţionale.
 Mai mult decât atât, Shakira este singurul artist care are nu mai puţin de patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numără şi celebra „Hips Don’t Lie”, cel mai bine vândut single al secolului XXI, piesă care a ocupat poziţia întâi în topurile muzicale din 55 de ţări. Imnul Cupei Mondiale de fotbal de anul trecut, “Waka Waka”, a fost un alt succes fulminant al artistei, single-ul vânzându-se în peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume, devenind totodată cel mai ascultat imn din istoria acestei competiţii. Cel mai recent material discografic al Shakirei, „Sale el Sol”, lansat în octombrie 2010, a debutat direct pe prima poziţie în Billboard Top Latin Albums, şi pe locul 7 în Billboard 200, unde a rămas timp de 12 săptămâni consecutive, în timp ce single-ul “Loca” a făcut înconjurul lumii, clasându-se pe primul loc în topurile din America Latină şi Europa.
 
 Biletele vor fi puse în vânzare vineri, 25 februarie, online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta din ţară. Există patru categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribună vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei şi gazon B – 120 de lei. 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă