7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInternaționalRapperul Kanye West a fost pus în cătușe și transportat la spital

Rapperul Kanye West a fost pus în cătușe și transportat la spital

Rapperul american Kanye West a fost internat într-un spital din Los Angeles, după ce fusese transportat la spital legat cu cătuşe, informează marți BBC citat de Mediafax.

Incidentul s-a produs la scurt timp după ce turneul lui Kanye West din Saint Pablo a fost anulat.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a declarat că au primit un apel pentru tulburarea liniştii publice, care s-a dovedit a fi un incident medical, luni după-amiază, însă nu a dat informaţii cu privire la identitatea bolnavului. La scurt timp, departamentul de pompieri din Los Angeles a confirmat faptul că o persoană a fost dusă la spital pentru “evaluare suplimentară”.

“Departamentul de pompieri a răspuns la o solicitare de ajutor medical nespecificată”, a declarat un purtator de cuvant al serviciului.

“Un adult descris ca fiind stabil din punct de vedere medical a fost dus la un spital din zonă pentru evaluare suplimentară”, a ţinut să adauge acesta.

TMZ a anunţat că rapperul a fost internat pentru o evaluare psihiatrică după ce s-a ”comportat haotic”, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Kanye West a fost transportat la spital legat cu cătuşe în ambulanţă. 

Nici Kanye West şi nici reprezentanţii săi nu au făcut o declaraţie oficială cu privire la acest incident.

Soţia lui West, Kim Kardashian, era aşteptată să apară la un eveniment social din New York, prima apariţie publică de când a fost jefuită la Paris, în octombrie, însă aceasta nu a mai participat.

Kanye West şi-a anulat turneul în care se afla după ce sâmbătă şi-a uimit publicul în cadrul unui concert. După ce a întârziat o oră jumătate, acesta a cântat doar trei piese, înainte de a lansa critici la adresa lui Mark Zuckerberg, a lui Jay Z şi a lui Hillary Clinton.

El l-a criticat pe Mark Zuckerberg pentru că nu i-a dat banii necesari pentru a ieşi din datorii. În plus, acesta a declarat că l-a rănit faptul că că Jay Z nu a reuşit să-i viziteze familia după jaful de luna trecută.

“Am venit aici ca să vă spun propriul meu adevăr, chiar dacă asta înseamnă să-mi asum un risc pentru viaţa, succesul sau cariera mea”, a spus Kanye West.

“Jay-Z, fratele meu, sună-mă, întotdeauna m-ai sunat … şţtiu că ai ucigaşi plătiţi, te rog nu-i trimite pe capul meu. Sună-mă să vorbim ca de la bărbat la bărbat”, a continuat rapperul american.

După câteva comentarii la adresa presei, rapperul a lăsat microfonul şi a ieşit de pe scenă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă