13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalLupul de pe Wall Street a speriat box office-ul românesc

Lupul de pe Wall Street a speriat box office-ul românesc

Filmul fenomen al începutului de an este oficial “Lupul de pe Wall Street”, care a adus în cinematografele din România peste 94.000 de spectatori în doar câteva zile.

“Lupul de pe Wall Street” a fost apreciat aproape în unanimitate de către presa de specialitate ca un succes care marchează revenirea în forţă a unui regizor de geniu, Martin Scorsese.

Leonardo Di Caprio interpretează magistral rolul controversatului Jordan Belfort, un broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. El a început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă.

Performanţa înregistrată de “Lupul de pe Wall Street” plasează această premieră în topul lansărilor cinematografice din Romania în ultimii ani, cifra cea mai mare de spectatori fiind înregistrată de filmul “Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II” care a adus în sălile de cinema la debutul sau pe marile ecrane din 2012, peste 123.000 de cinefili.

În box office-ul acestui weekend, ,,Lupul de pe Wall Street” a fost secondat de animaţia ,,Frozen” care a fost vizionată de peste 27.000 de spectatori, pe locul trei clasându-se comedia ,,Burlaci Întârziaţi”, care îi aduce în rolurile principale pe Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas şi Kevin Kline.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...
Ultima oră
Pe aceeași temă