Levente Molnár, după decernarea premiilor Oscar: Țin să specific că nu am devenit un actor mai bun peste noapte

de Roxana Petre , 29 februarie 2016 - stire actualizata la ora 13:13, 29 februarie 2016
Levente Molnár, după decernarea premiilor Oscar: Țin să specific că nu am devenit un actor mai bun peste noapte

Actorul Levente Molnár a declarat, luni, că speră să reușească să își „păstreze viața privată”, după ce filmul „Son of Saul”, în care a jucat rolul secundar, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film într-o limbă străină, la a 88-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film, informează News.ro.

El a declarat că este un moment „de mare bucurie”, dar că nu dorește să atragă „schimbări majore în viață”. Totodată, el a spus că în urma numeroaselor premii pe care lung-metrajul le-a câștigat, a primit mai multe scenarii de film. Cu toate acestea, actorul a atras atenția asupra eforturilor pe care le-a depus, de-a lungul carierei.

„Nu pot să neg că interesul pentru film se răsfrânge şi asupra mea. Este adevărat că citesc mai multe scenarii, însă ţin să specific că nu am devenit un actor mai bun peste noapte”, a spus interpretul rolului secundar din „Son of Saul”.

Citește și:  Încă un premiu pentru "Son of Saul", cu Levente Molnar: cel mai bun film străin la gala Independent Spirit 2016

Mai mult, Levente Molnár a dezvăluit că întreaga echipă a depus eforturi pentru realizarea filmului: „Am lucrat toţi foarte mult. Nu ştiu dacă se poate lucra în halul acesta. Am avut acest mare noroc, pentru că şi celelalte filme ar fi meritat trofeul”, adăugat el.

Filmul "Son of Saul" este o coproducţie Ungaria-Franţa şi a fost extrem de apreciat de critica de specialitate, fiind în topul preferinţelor acesteia. Subiectul filmului este centrat pe două zile din viaţa lui Saul Auslander (Géza Röhrig), un prizonier evreu din Ungaria forţat să lucreze pentru nazişti în camerele de gazare de la Auschwitz. Levente Molnár, angajat al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca, are un rol cheie în acest film: îl interpretează pe Abraham Warsawski, cel mai apropiat prieten al lui Saul, aflat alături de el în lagăr.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design