13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalIrlandezii profită de vizibilitatea lui Dracula: La Dublin se organizează Festivalul Bram...

Irlandezii profită de vizibilitatea lui Dracula: La Dublin se organizează Festivalul Bram Stoker-Dracula cu ”program de sângerare până la moarte”

Toți irlandezii, dar mai ales cei care provin din țara lui Dracula, sunt invitați între 28 și 31 octombrie a.c., să se distreze la Festivalul Bram Stoker –Dracula. Festivalul care poartă numele romancierului care l-a inventat pe eroul ”Dracula” va dura patru zile, se va derula în Dublin și promite foarte mult roșu.

Organizatorii evenimentului îi invită pe toți irlandezii să experimenteze partea întunecată a orașului cu patru zile de evenimente ”fangtastice” (o alăturare între cuvintele dinte veninos și fantastic). Organizatorii promit că Dublinul va fi setat pentru a convoca supranaturalul în cele 4 zile de Hallowe’en. Iar festivalul în sine va avea un nou ”dinte veninos”.

Patru zile de evenimente ”Spooktacular” (alăturare între cuvintele spion și spectacular) vor avea loc în diferite locații din Dublin. Cei aflați în căutarea adrenalinei sunt invitați la Botanic Gardens Glasnevin pentru a vedea plante de coșmar, cu performanța captivantă din sera Victoriană. Povestitorii maestrului Macnas va trezi strămoșii celților cu un crescendo de artă stradală, muzică și mult antren între străzile Henry Street și Moore Street.

Va fi, de asemenea, o noapte de glamour gotic în magazinul IMMA, în timp ce peste Grand Lodge francmasonii vor prezenta sesiuni Q & A, proiecții si chiar investigații paranormale.

Vorbind despre program, directorul festivalului Tom Lawlor a spus: “Stoker Festivalul Bram Stoker va oferi atât vizitatorilor cât și dublinezilor șansa de a vedea un alt Dublin într-un mod cu totul nou.
“Am programat evenimente în spații, cum ar fi Sala Pilon din Spitalul Rotunda, o ucidere ritualică în Freemasons’ Hall, în spatele zidurilor gotice de pe North Great George’s Street și chiar și în Grădinile Botanice Victoriane ”sub mantia de noapte a lui Dracula. “

Programul Festivalului îl puteți viziona aici

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă