Gafă de proporții a postului HBO. Viitorul episod din „Game of Thrones”, difuzat în Spania

Postul HBO a difuzat, din greșeală, cel mai recent episod din sezonul șapte al „Game of Thrones”, în Spania, cu o săptămână înainte de data programării oficiale.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 16.08.2017 - 19:49

Postul HBO a difuzat, din greșeală, cel mai recent episod din sezonul șapte al „Game of Thrones”, în Spania, cu o  săptămână înainte de data programării oficiale, informează Xinhua, potrivit Agerpres.

Deși HBO păstrează cu sfințenie secretul întâmplărilor prin care vor trece personajele din legendarul regat Westeros, miercuri, postul de televiziune prin cablu a difuzat din greșeală al șaselea episod din cel de-al șaptelea sezon din „Game of Thrones".

Episodul în cauză, intitulat „Death is the Enemy'', era programat pentru difuzare pe 20 august în Statele Unite și pe 21 august în Spania, dar dintr-o eroare umană sau tehnică a putut fi vizualizat pe aplicațiile HBO din Spania pentru doar o oră, timp în care utilizatorii au apucat să îl vizioneze parțial sau în totalitate și să comenteze pe rețelele de socializare sau chiar să îl distribuie pe platforme online.

Un fan a pus link-ul episodului pe contul său de Instagram, iar postarea a avut peste 4.000 de distribuiri până când HBO să își dea seama ce s-a întâmplat și să întrerupă difuzarea.

Al șaptelea sezon este penultimul din saga „Game of Thrones" și câteva dintre scenele cele mai importante au fost filmate în Țara Bascilor, o regiune din nordul Spaniei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...