FOTO + VIDEO. Fenomenul „Game of Thrones”. Cum a fost creată legendara scenă cu dragonii, din cel mai recent episod

de Roxana Petre , 10 august 2017 - stire actualizata la ora 19:18, 10 august 2017

Bătălia cu dragonii din episodul patru al sezonului șapte din „Game of Thrones” a impresionat fanii serialului fantasy, prin numărul mare de personaje implicate și prin efectele speciale folosite, scrie Vanity Fair.

Deși de obicei HBO păstrează cu sfințenie secretele privind modul în care sunt realizate episoadele, realizatorii au decis să vorbească despre bătălia din cel mai recent episod „The Spoils of War”, ceea ce sugerează că sunt gata să poarte fanii prin platourile de filmare.

Astfel, directorul „Game of Thrones” Matt Shakman, cât și producătorii, tehnicienii și principalii actori apar într-un filmuleț de 14 minute, în care oferă detalii despre cele mai importante momente ale episodului.

Potrivit realizatorilor, unul dintre cele mai impresionante elemente din episod nu are legătură cu dragonii, ci cu călăreții Dothraki, întrucât s-a vorbit o lungă perioadă despre abilitățile lor extraordinare, fără ca spectatorii să îi vadă luptând.

Coordonatoarea Camilla Naprous este cea care a venit cu idea ca oamenii să scoată țipete de luptă, în timp ce călăresc spre forțele coordonate de Jaimie Lannister. Ea a dezvăluit că inspirația pentru lupta călăreților a fost filmul „Mad Max”, întrucât a vrut să pară că mulțimea de călăreți iau cu asalt soldații lui Jaimie.

Cu toate acesta, călăreții nu sunt singurii care au dat dovadă de abilități impesionante, în lupta din cel mai recent episod. De exemplu, Emilia Clarke, care interpretează rolul lui Daenerys, poate fi văzută cum își conduce dragonul, timp de 30 de secunde. Pentru cele 80 de cadre în care „Mama Dragonilor” apare, Clarke s-a pregătit 16 zile.

„Cred că pentru Emilia Clarke nu este la fel de impresionant. A stat câte opt ore pe zi, șase săptămâni la rând, pe un dispozitiv mecanic, în timp ce a fost stropită cu apă și cu zăpadă artificială”, a spus realizatorul Alan Taylor, pentru revista Time.

Vanity Fair scrie că episodul a depășit toate recordurile nu datorită impozanților dragoni sau agililor călăreți Dothraki, ci pentru că s-a folosit un număr mare de cascadori, care au fost cuprinși de flăcări, în același timp. De exemplu. într-o singură secvență, spectatorii pot vedea 20 de cascadori atacați de dragoni, care se chinuie să scape de flăcări.

Fanii „Game of Thornes” văd impresionanta luptă prin ochii lui Jaimie Lannister, au explicat producătorii episodului. „Avem un bărbat care vede cum întreaga sa lume este pe cale să se schimbe”, spun ei.

Comentarii

 • Reyes

  16 august 2017 12:05

  Buna!Ai nevoie de ajutor financiar?Aplicați acum pentru toate tipurile de împrumuturi și obțineți bani urgent!* Numiri suma împrumutului variind de la 2.000 dolari la 20.000.000,00 dolari* Rata dobânzii este de 3* Alegeți între 1 și 30 de ani de rambursare.* Alegeți între planul lunar și cel anual de rambursare.* Termenii și condițiile de flexibilitate a împrumutului.Toate aceste planuri și mai mult, vă rugăm să ne contactați prin intermediul collinjackloancompanygmail.com Suntem atestați, demni de încredere, fiabili și eficienți, scăpați de criza financiară de aziFORMULARUL DE APLICARE A FORȚEI DE OFERTA ÎNTÂRZIRE ȘI RETURNARE ÎNAPOI LA PROCEEDNUMELE COMPLET ______________________AGE ______________________________SEX _______________________________COD POSTAL _________________________ȚARĂ __________________________STAT..____________________________ORAȘ _____________________________NUMAR DE MOBIL _____________________OCUPAREA ________________________VENIT LUNAR____________________AMOUNT NEEDED_____________________SCOPUL ÎMPRUMUTULUI ____________________DURATA DE ÎMPRUMUT _____________________Trimiteți la adresa de e-mail Collinjackloancompany gmail.com și obțineți împrumutul dvs. de astăzi ..

  raspunde comentariului
 • Julius-Viorel Jancu

  10 august 2017 23:33

  Cum a fost creata legendara scena ? Pe computer, amestecata cu filmare reala - cam prin anul 1975 am fost la Buftea ca "umplutura" intr-un film de Sergiu Nicolaescu, si ne injura -Sergiu - de mama focului, ca-i stricam filmul, pentruca direct in aparatul de filmat au voie sa se uite numai actorii principali, nu si noi, care eram foarte curiosi, cum se face un film. Filmul s-a numit "Chemarea Aurului" si a fost o coproductie cu RFGermania.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design