23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalF.O.X cântă în deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucureşti

F.O.X cântă în deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucureşti

Trupa F.O.X a fost desemnata oficial de managementul Depeche Mode pentru a canta in deschiderea show-ului pe care Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher il vor sustine primava aceasta la Bucuresti.

Concertul Depeche Mode de la Bucureşti, care va avea loc în data de 15 mai pe Arena Naţională, este organizat de Emagic, prezentat de Cosmote şi sustinut de Ursus si Volksbank, potrivit unui comunicat al organizatorilor remis România liberă.

Citeşte şi Concertele anului 2013. Ce artişti vin la Bucureşti

“Desi a fost infiintata chiar la inceputul acestui an, F.O.X a reusit intr-un timp foarte scurt sa impresioneze managementul Depeche Mode care a desemnat-o drept oppening act pentru cateva dintre show-urile incluse in noul turneu Delta Machine. Astfel ca tanara trupa de origine britanica va fi prezenta alaturi de membrii Depeche Mode in tari precum Turcia, Bulgaria, Grecia, Franta si, bineinteles, Romania.  Cu un sound electro foarte fresh, F.O.X s-a afirmat deja pe scena muzicala din Marea Britanie, fiind o prezenta tot mai des intalnita in cluburile de profil. Cei care vor sa se familiarizeze cu sound-ul trupei  inainte de evenimentul de la Bucuresti, pot asculta mai multe piese semnate F.O.X pe canalul oficial de Soundcloud“, se arată în documentul citat.

Citeşte şi Cele mai aşteptate concerte din 2013

“Perioada de asteptatare a fanilor Depeche Mode se va apropia in curand de final, ramanand mai putin de o luna pana la concertul trupei de pe Arena Nationala. Biletele ce ofera acces pe gazon au fost epuizate in urma cu aproximativ trei luni, urmatoarea categorie declarata sold-out fiind cea a biletelor de 435 de lei.

Ultimele locuri ramase disponibile sunt situate in cateva sectoare din tribunele si peluza Arenei Nationale, la preturi ce variaza intre 145 si 320 de lei, si pot fi achizitionate online, de pe www.Myticket.ro, precum si din reteaua magazinelor afiliate”, conform comunicatului.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă