Cine sunt cei mai buni actori ai Berlinalei 2016

de Avram Eliza , 20 februarie 2016 - stire actualizata la ora 17:12, 21 februarie 2016
Foto: Wikipedia

Actorii Majid Mastoura (Tunisia) şi Trine Dyrholm (Danemarca) au primit Ursul de Argint, care îi recompensează pe cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă, în cadrul ediției de anul acesta a Festivalului de Film de la Berlin. Acelaşi trofeu i-a fost acordat şi regizoarei franceze Mia Hansen-Love penru filmul "L'Avenir", transmite Agerpres. 

Al cincilea lungmetraj al regizoarei de 35 de ani, Mia Hansen-Loven, filmul prezintă povestea unei profesoare de filozofie, interpretată de Isabelle Huppert, care cunoaşte o nouă libertate când este părăsită de soţ.

Actriţa daneză Trine Dyrholm, care a primit Ursul de Argint pentru cea mai bună actriță, a fost recompensată pentru prestaţia sa din "Kollektivet" de Thomas Vinterberg. Actriţa de 43 de ani interpretează rolul unei femei înşelate, aflate la marginea prăpastiei.

Actorul tunisian Majd Mastoura a primit Ursul de Argint pentru rolul din filmul "Hedi", prima producţie arabă în competiţia oficială de la Berlin în ultimii 20 de ani, transmite AFP. La primirea trofeului, actorul a adus un omagiu "poporului tunisian" şi "martirilor revoluţiei" din 2010-2011 din Tunisia.
 

Comentarii

  • Negru Vasilica

    07 martie 2016 13:23

    Usor de castigat! Esti dornic sa castigi mai multi bani? Iti doresti chiar independenta financiara? Alatura-te acum echipei noastre si invata pas cu pas procedura simpla prin care poti ajunge la castiguri chiar si din prima luna, fara sa fie nevoie sa recrutezi oameni in retele, fara multe batai de cap! Trebuie doar sa ma contactezi cat mai repede la adresa mea de emailvasilica.negruyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design