„Zootopia“, ţara Disney unde toate animalele vorbesc

de Antonia Deak , 23 februarie 2016 - stire actualizata la ora 21:50, 23 februarie 2016
„Zootopia“, ţara Disney unde toate animalele vorbescNoul film de animație al studiourilor Disney, „Zootopia”, prezintă povestea unui iepure și a unei vulpi într-o lume fictivă locuită de animale vorbitoare prin care compania dorește să aducă mai aproape regnul animal pentru publicul de toate vârstele.

„Zootopia”, care va fi lansat pe ecranele din SUA pe 4 martie, umanizează animalele plasându-le într-o civilizată și utopică metropolă, unde prădătorii și prăzile lor coexistă, în pofida inegalităților, în această comedie trepidantă.

Acțiunea filmului de animație se petrece în orașul fictiv Zootropolis, unde există comisariate, centre comerciale, spitale, stații de metrou, corporații de presă și, desigur, un sediu al primăriei, unde leul este primar ajutat de o secretară, o simpatică oaie cu ochelari.

Asemenea unei societăți umane, în Zootropolis există cazuri de hărțuire, tâlhari, magnați plini de bani și o rețea mafiotă - reprezentată de ratoni - respect între rase, dar și xenofobie sau discriminare. Din acest regn animal umanizat nu lipsesc telefoanele inteligente, rețelele de socializare și chiar celebrități ale muzicii pop precum gazela Gazelle (Shakira), care interpretează tema principală a filmului „Try Everything”.

Potrivit producătorilor, în filmul „Zootopia” nu există dihotomie, cazuri extreme de alb sau negru. Personajele sunt „gri” și complexe, iar personalitatea lor evoluează în funcție de situație, cum se întâmplă în realitate. „Este poate cel mai complex film făcut vreodată de Disney”, a asigurat regizorul Byron Howard.  

Comentarii

  • Dadi

    24 februarie 2016 13:34

    OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email cosdadiyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design