”Cel mai frumos roman din lume”, în premieră la Unteatru

de Andra Dumitru , 30 octombrie 2013

Teatrul Unteatru prezintă spectacolul ”Cel mai frumos roman din lume” după Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter şi Ionuţ Grama, în regia Alexandrei Penciuc. Sâmbătă, 2 noiembrie, la ora 19:00, spectatorii sunt invitaţi într-o lume aflată la limita dintre real şi imaginar, în care regulile sunt dictate de puterea creaţiei.

”Cel mai frumos roman din lume” după Larry Tremblay (în traducerea lui Petre Bokor) este povestea a două personaje unite într-un joc al creaţiei, în care realul şi imaginarul alternează, coexistă şi se contopesc. Sub aparenţa unei şedinte de terapie în care o mică scriitoare aflată în pană de inspiraţie este analizată de un psihiatru excentric, cei doi dezvăluie noi planuri ale realităţii, care se împletesc, se dezvoltă şi se destramă, pe rând, ca straturile unei cepe, în cautarea esenţei - adevărul pur. O poveste despre dreptul, nevoia şi puterea de a crea.

Distribuţia este formată din Nicoleta Lefter şi Ionuţ Grama, iar regia îi aparţine Alexandrei Penciuc (”Cui i-e frică de Virginia Woolf?” la Godot Cafe-Teatru, ”Iadul este amintirea fără puterea de a mai schimba ceva” la Teatrul Odeon). Scenografia este semnată de Tudor Prodan.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design