Universul te așteaptă în librărie!

de COMUNICAT DE PRESA , 08 august 2014
Universul te așteaptă în librărie!

Evenimentul ”Despre cosmos şi natura umană”, desfășurat în cadrul campaniei ”Te așteptăm în librărie!”, va avea loc miercuri, 13 august, de la ora 19.00, în librăria Humanitas de la Cişmigiu.

Campania TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE! 2014 - proiect naţional iniţiat de editura Herald - te invită să explorezi, înăuntru tău prin cărţile editurii şi în afara ta prin experienţe autentice care te poartă în univers. În perioada 1 august - 1 noiembrie, librăriile partenere din toată ţara îţi oferă şansa de a te întâlni cu 40 de ghizi ai explorării personale, 40 de titluri care te îndeamnă la căutare, analiză şi experimentare! Între acestea se numără şi trei cărţi care deschid universul întreg pentru tine, sub semnul ştiinţei:

COSMOS de Carl Sagan – cea mai iubită carte de popularizare a ştiinţei

IDEEA DE NATURĂ de R.G. Collingwood – istoria gândirii cosmologice europene

INTELIGIBILITATEA NATURII de Peter Dear – cum înţelege ştiinţa lumea

Evenimentul se adresează publicului pasionat de întrebările şi căutările ştiinţifice prin care se cercetează fiinţa umană şi contextul său existenţial. Sub umbrela campaniei, invităm aventuroşii la o călătorie intelectuală, o discuţie deschisă despre cărţile care poartă valorile ştiinţei, cărţile care fac distincţia dintre a face şi a şti, cărtile care poartă ideile care au modelat dezvoltarea culturală a societăţii în ultimii 30 de ani.

Invitaţi la dialog:

Anca Becherescu – vicepreşedinte ASUR, prof. biologie

Cristian Român – senior editor la revista Ştiinţă şi tehnică

Alexandru Anghel - traducător, redactor şef ed. Herald

Campania TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE! 2014 este un proiect naţional iniţiat de editura Herald în peste 100 de librării partenere din toată ţara. Scopul nostru este să te încurajăm pe tine, cititorule, să redescoperi librăria ca loc privilegiat de întâlnire cu universul lecturii și să consolidăm legătura dintre tine, librar și editor, adică cei doi prieteni ai cărții care aduc acest univers al cunoașterii în viața ta, prin promovarea activă a culturii scrise.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design